x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Petele de culoare din show-biz-ul nostru

Petele de culoare din show-biz-ul nostru

de Anca Stanescu    |    30 Sep 2007   •   00:00
Petele de culoare din show-biz-ul nostru
Sursa foto: CHRISTIAN SILVA/

Au venit aici şi s-au lăsat adoptaţi fără drept de apel, cuceriţi fiind şi de frumuseţea dulcineelor ţării.

Au venit aici şi s-au lăsat adoptaţi fără drept de apel, cuceriţi fiind şi de frumuseţea dulcineelor ţării.

Gabriel Hennessey a fotografiat ce-a fotografiat pănă i-au picat cu tronc, drept in obiectiv, căteva frumuseţi autohtone, analizate mai ceva decăt negativele pozelor... Oricum, o selecţie tot a făcut, avănd in vedere că s-a declarat sătul de multe vedete fiţoase. Păcatul lor de moarte? Ii cereau să facă trucuri "nevinovate" care să le alungească picioarele şi să le mărească sănii. "Vai, ce de pretenţii!", s-a indignat columbianul şi, de atăta of, a refuzat să mai lucreze pentru multe vedete de silicon. Şi-o fi ratat şansa de a gusta (fie şi vizual!) din frumuseţile adunate pe metrul pătrat de studio foto?

Statuia. La fel de columbian este şi Wilmark, care şi-a clătit ochii privind la nurii frumoaselor concurente de la "Dansez pentru tine". A ales pănă cănd a cules-o pe Ioana, cu care a străbătut ţara sa natală, ajungănd chiar s-o străngă la piept pe Shakira. Nu, n-a fost vorba de vreo ceartă preconjugală, ci de o Shakira... statuie, ridicată de Primăria din Baranquilla. Cănd are, cănd n-are! V-aţi prins, sper, că este vorba despre Kamara, jumătatea innegrită a trupei Alb Negru. Deşi incearcă din răsputeri să căştige inimi de fete mioritice, vajnicul plimbăreţ pe la petrecerile mondene nu prea are relaţii de dura-tă. Tocmai cănd presa descoperă cu cine e cuplat, el se decuplează rapid, astfel incăt nici nu mai ştii care e statutul lui! Ocupat ori liber? Sau, mai degrabă, ocupat mereu cu incercări de agaţament, mai mult nereuşite, de altfel...

DRAGĂ DOM’ PROFESOR. Un alt romăn "get-beget" este Victor Yila, care s-a indrăgostit şi de Oana Morar, şi de sărmăluţele romăneşti. Pe prima a luat-o de nevastă, iar pe celelalte le consumă ori de căte ori are ocazia. Naşi de cununie le-au fost Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană. Oare or fi fost cei mai potriviţi in rolul de "părinţi spirituali"? Pănă una-alta,Victor, care este şi profesor (la Facultatea de Construcţii) se declară intransigent şi nu acceptă mita, fiind de părere că studenţii trebuie să transpire niţel pentru a fi promovaţi. Poate că la această decizie a contribuit, pe lăngă sistemul său de valori, şi faptul că Yila căştigă binişor de pe urma reclamelor şi a prestaţiilor de actor. O fi cucerit-o Tiger 1 pe soţia sa cu vreo melodie rap de suflet? Tot ce se poate. Sau l-o fi cucerit ea cu vreo ciorbiţă bună?

×
Subiecte în articol: antimonden