x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Pippa Middleton şi Prinţul Harry, o poveste de dragoste secretă?

Pippa Middleton şi Prinţul Harry, o poveste de dragoste secretă?

15 Dec 2015   •   21:44
Pippa Middleton şi Prinţul Harry, o poveste de dragoste secretă?
Sursa foto: Foto: captura video

Speculaţiile legate de o posibilă poveste de dragoste între Pippa Middleton şi Prinţul Harry, apărute iniţial la nunta Ducelui şi Ducesei de Cambridge, s-ar putea dovedi reale, dacă este să dăm crezare declaraţiilor făcute de o sursă pentru revista OK!, se indică într-un articol apărut pe site-ul Sheknows.com.

Potrivit acestuia, o sursă a declarat pentru revista menţionată că sora ducesei de Cambridge şi fratele prinţului William sunt protagoniştii unei "poveşti de dragoste secrete" de mai multe luni, deşi pasiunea dintre ei datează de câţiva ani.

Sursa a adăugat că, deşi Pippa şi Harry se cunoşteau încă din timpul în care Will o curta pe Kate, "scânteia a izbucnit" la nunta regală, atunci când Pippa şi Harry nu şi-au putut ţine mâinile departe unul de altul.

"Kate a mers pentru a-şi verifica machiajul şi i-a surprins giugiulindu-se în baie!", a povestit aceeaşi sursă.

"A existat întotdeauna o tensiune sexuală între ei, chiar şi atunci când aveau relaţii cu alte persoane", a explicat sursa. Potrivit acesteia, la prima întâlnire, Harry "ar fi aprins lumânări şi i-ar fi pus muzică soft, despre care a crezut că i-ar plăcea, gen Adele, Ellie Goulding, Bruno Mars. Au băut vin şi au mâncat paste carbonara, pregătite de el". Revista nu ne povesteşte şi ce s-a întâmplat după, însă ne putem imagina că după o asemenea masă copioasă, nu a fost ceva prea scandalos, comentează Sheknows.com.

×