x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Prezentatorii tv cu cantec

Prezentatorii tv cu cantec

14 Feb 2004   •   00:00

Jojo n-a reusit sa devina cantareata, dar s-a multumit cu televiziunea.

Vedetele autohtone s-au dat si peste cap pentru a fi in atentia mariei sale publicul. Daca au facut sau nu o cariera in televiziune, o parte dintre figurile cunoscute micului ecran au incercat macar sa ne demonstreze ca sunt capabile si de altceva. Pentru unii, muzica a fost un divertisment de moment, pentru altii, o adevarata tentativa de a se lansa in lumea artistilor.
ROXANA I. ANCUTA

Nadine: trei emisiuni si trei albume

Mulatra se afla de vreo doi ani incoace intr-o pauza care a indepartat-o de la orice activitate publica. Chiar daca o perioada a avut succes pe mai multe planuri, Nadine s-a retras de pe micul ecran si se dedica in totalitate calatoriilor prin lume. Pana acum a strabatut in lung si-n lat Europa, America si Australia. Nadine poate pune semnul egal intre muzica si televiziune si asta pentru ca a prezentat si realizat tot atatea emisiuni cate albume a lansat pe piata: adica trei. A intrat in vizorul telespectatorilor in 1995, cand s-a alaturat echipei de la "Scoala Vedetelor ". In acest show a aparut pana in ‘98, an in care s-a lansat cu adevarat in televiziune, devenind prezentatoarea emisiunii "Traieste vara cu Nadine" de la Prima TV. La acelasi post de televiziune a mai prezentat "Sex cu Nadine" si "Banc Show". Cariera solo in muzica i-a adus doua albume scoase la o casa de discuri ce nu mai exista in ziua de azi si inca unul la Intercont. De asemenea, Nadine a fost si protagonista a trei videoclipuri: "Fericirea ta", "Cerul meu", "Hanny, Hanny". Prin urmare, ultimele semne din muzica le-a dat in 2002.

Corina Danila s-a lansat cu "Ingeri"

Vedeta postului Acasa TV, proaspat mamica, a incercat si ea sa se afirme in muzica. S-a miscat destul de repede pentru ca in scurt timp a reusit sa lanseze si un material muzical. Actrita de meserie, Corina a debutat in televiziune in 1994, cand a devenit crainic de stiri la TVR. In 1996 s-a transferat la Pro TV, iar din 2000 devine prezentatoarea Stirilor de Acasa. In afara de faptul ca a jucat in cateva piese de teatru si in trei filme, Corina Danila s-a facut remarcata, pentru o scurta perioada, si ca solista. In iulie 2001 a lansat la Mediapro Music albumul intitulat "Ingeri", cu 10 piese de dragoste, in ritm latino, compuse de Adi Ordean si a aparut chiar intr-un clip. La evenimentul de lansare a produsului muzical, prezentatoarea a fost ceruta in casatorie de fostul iubit, Peter Imre. Corina a interpretat si piesele "Acasa" si "Toti il asteapta pe Mos Craciun", ambele compozitii ale lui Virgil Popescu.

Jojo, intre Kiki Riki Miki si Divertis

Alexandra Catalina Ionescu sau printesa in roz, cum i-au spus fanii, a intrat in lumea mondena de pe la 14 ani, cand a facut un curs de modelling. La unul dintre casting-uri a fost remarcata de revista "Salut" si apoi a inceput colaborarea cu Pro TV. In acea perioada a infiintat formatia U-nite, unde era solista alaturi de doi rapp-eri. Cu aceasta trupa a fost invitata la un moment dat intr-o editie a emisiunii "Tip Top Mini Top", dupa care a ajuns prezentatoare de stiri la "Kiki, Riki, Miki", alaturi de Horia Brenciu, mai tarziu devenind gazda acestei emisiuni. In 2000 incepe colaborarea muzicala cu Xtra Records. A iesit pe piata cu piesa "Roz", care a beneficiat si de videoclip si care i-a adus premiul anului 2000 - Otto in Romania. De putin timp a fost cooptata in emisiunea de divertisment al celor de la Divertis, care spun ca au remarcat-o pe Jojo cand presta pentru Teo, in show-ul "Vedete cu sacul".

Vlad Enachescu, un comentator cantaret

Toata lumea il stie ca fiind comentator sportiv. Vlad Enachescu, moderatorul emisiunii "Minutul ‘91", si-a uimit totusi publicul in momentul in care, surpriza-surpriza, a aparut in emisiunea Andreei Marin in calitate de solist. Pe piata muzicala a intrat si cu un videoclip, facut pentru piesa "Amandoi", in care protagonista este fosta lui prietena. Vlad Enachescu a trait de mic intr-un mediu dedicat muzicii, tatal fiind dirijor, iar mama, cantareata de opera. Si-a propus o treaba serioasa in muzica, pentru ca alaturi de trupa in care presteaza, Noi, vrea sa lanseze un album intreg cu piese de dragoste.

Rocsana Marcu a coborat la Prima

Blonda de la Prima a cochetat si ea cu muzica, atata vreme cat a facut parte din trupa Hora. Din cauza unor divergente avute cu celelalte membre ale formatiei, Rocsana a preferat sa se retraga din grup. Pentru moment a renuntat la muzica, continuandu-si cunoscutele activitat i de la Prima, televiziune in care lucreaza de peste cinci ani. Mai nou insa promite ca va reveni in postura de interpreta solo, mai ales ca lucreaza la cateva piese muzicale. Fiind studenta la Facultatea de Stiinte Politice, Rocsanei i s-a propus la un moment dat sa intre intr-un partid politic, din cate spune ea, aflat la putere. A refuzat pentru ca prefera sa-si termine facultatea si sa se pregateasca mai mult in aceasta directie.

"Otrava" lui Jojo, in trei limbi
Pentru a intra in Divertis, Jojo a dat proba cu Toni Grecu si a luat "examenul". Chiar daca poseda o licenta in actorie si in ultimul timp s-a dedicat acestei meserii, Jojo spune ca o asteapta noi proiecte si in muzica. Interpreta a avut norocul de a fi remarcata si aleasa sa participe la o campanie antidrog. Astfel, a scos un E.P., "Otrava mea", in limbile romana, engleza si franceza. Lupta impotriva drogurilor din cauza unei prietene foarte bune, dependenta de narcotice.

×
Subiecte în articol: antimonden muzica