x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Rapperul Snoop Dogg se ocupă de ce iubeşte cel mai mult, canabis

Rapperul Snoop Dogg se ocupă de ce iubeşte cel mai mult, canabis

22 Sep 2015   •   17:15
Rapperul Snoop Dogg se ocupă de ce iubeşte cel mai mult, canabis

Rapperul Snoop Dogg a anunţat luni lansarea unei platforme online menită să devină o adevărată "enciclopedie" a canabisului, relatează AFP.

Site-ul "merryjane.com", care va fi finanţat prin publicitate, a fost deschis oficial luni şi afişează deocamdată pe pagina sa o propunere de înscriere pentru a avea acces la o versiune test (beta). Lansarea oficială este prevăzută pentru octombrie.

"Vom fi enciclopedia lumii canabisului", a comentat rapperul la prezentarea platformei împreună cu cofondatorul său, Ted Chung, la convenţia TechCrunch Disrupt din San Francisco.

Ei au descris site-ul ca pe o sursă online de informaţii despre canabis având, printre altele, o bază de date despre diferitele tipuri de plante, o aplicaţie de localizare a site-urilor de vânzare legale, dar şi conţinuturi "culturale" şi editoriale, precum reţete de bucătărie sau clipuri video: într-una din acestea, prezentată la conferinţă, foşti militari explică, de exemplu, felul în care folosesc canabisul pentru a combate problemele de anxietate, stres şi insomnie în locul medicamentelor.

Snoop Dogg a investit deja anul acesta în Eaze, firmă de livrare la domiciliu a canabisului în scopuri medicale.AGERPRES

×
Subiecte în articol: snoop dogg