x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Celebra actriță Reese Witherspoon și soțul ei divorțează după 10 ani de căsnicie

Celebra actriță Reese Witherspoon și soțul ei divorțează după 10 ani de căsnicie

de Redacția Jurnalul    |    25 Mar 2023   •   19:20
Celebra actriță Reese Witherspoon și soțul ei divorțează după 10 ani de căsnicie
Sursa foto: Hepta

Reese Witherspoon și soțul ei, Jim Toth, divorțează după 12 ani de căsnicie. Actrița și producătoarea a împărtășit vestea într-o declarație comună a ei și a lui Toth pe Instagram.

"Avem câteva vești personale de împărtășit...", se arată în declarație. "Cu multă grijă și considerație am luat decizia dificilă de a divorța".

În declarație, cuplul spune că s-a bucurat „de atât de mulți ani minunați împreună" și "merg mai departe cu dragoste profundă, bunătate și respect reciproc pentru tot ceea ce am creat împreună".

"Cea mai mare prioritate a noastră este fiul nostru și întreaga noastră familie în timp ce navigăm în acest următor capitol", se mai arată în declarație. "Aceste chestiuni nu sunt niciodată ușoare și sunt extrem de personale. Apreciem cu adevărat respectul tuturor pentru intimitatea familiei noastre în acest moment."

Cuplul are un fiu, Tennessee James, în vârstă de 10 ani.

Witherspoon mai are o fată, Ava, în vârstă de 23 de ani, și un fiu, Deacon, în vârstă de 19 ani, cu actorul Ryan Phillippe. Phillippe și Witherspoon au divorțat în 2008.

După rolul din "Blonda de la Drept”, actrița a dovedit că este mai mult decât o figură blondă, primind și prima sa nominalizare la Globul de Aur.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×