x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Rochii inspirate de maşini de lux

Rochii inspirate de maşini de lux

30 Iul 2007   •   00:00
Rochii inspirate de maşini de lux

Seară italiană pe litoralul Mării Negre, intr-un eveniment "doi in unu"! In deschiderea festivalului "Summer Fashion 2007", găzduit ca in fiecare an de terasa Hotelului Rex din Mamaia, eleganţa a dat tonul. La modă au fost nu numai rochiile, ci şi maşinile. Prezentatorul Virgil Ianţu a anunţat, scurt şi cuprinzător, prima colecţie din lume inspirată de... automobile de lux.

In stil italian

Seară italiană pe litoralul Mării Negre, intr-un eveniment "doi in unu"! In deschiderea festivalului "Summer Fashion 2007", găzduit ca in fiecare an de terasa Hotelului Rex din Mamaia, eleganţa a dat tonul. La modă au fost nu numai rochiile, ci şi maşinile. Prezentatorul Virgil Ianţu a anunţat, scurt şi cuprinzător, prima colecţie din lume inspirată de... automobile de lux. Elementele-cheie ale bijuteriilor pe patru roţi au fost surprinse de creatorul ineditei desfăşurări de forţe, de la accesoriile in formă de trident pănă la "aripile negre" ale cailor-putere.

Â

CU PĂRUL... VOLAN. Pelerinele din voal au fost fluturate insă doar de briza mării. De altfel, şi coafura realizată de Laurent Touret a fost in ton: unul dintre modele avea părul aranjat in forma unui volan. Au atras atenţia, cum era de aşteptat, costumele de baie feminine. Rochii de seară, create din materiale preţioase, puternic accesorizate cu cristale Swarovski, au incăntat publicul. Modelele colecţiei Maserati by Botezatu au avut ca notă dominantă eleganţa sobră, transparenţa, dar şi senzualitatea. Cireaşa de pe tortul evenimentului a fost chiar maşina, parcată pe plajă. Mai ales femeile s-au inghesuit să conducă luxosul bolid pe cei căţiva metri ai postamentului amplasat pe nisip, dar şi să se fotografieze lăngă GranTurismo argintiu. La afterparty, invitaţii au dansat in trei locaţii diferite şi au savurat şampanie in paturile tip baldachin, amplasate chiar pe malul mării.

Â

A capella

Suprasolicitată de prea multele lumini, reţeaua electrică n-a putut duce atăta strălucire. Din fericire, "cortina" a căzut la final. Tenorul Vlad Miriţă a interpretat ultima melodie a minirecitalului său, alcătuit din piese italiene. Fără aportul orchestrei, dar şi fără sonorizare, căştigătorul Mamaia 2006 a demonstrat că are talent şi voce. In schimb, l-a acompaniat publicul, care a format un cor ad-hoc, interpretănd refrenul piesei "O Sole Mio" alături de artist.

×
Subiecte în articol: antimonden