x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Se potrivesc au ba?Prenumele ii dau de gol!

Se potrivesc au ba?Prenumele ii dau de gol!

de Anca Stanescu    |    10 Iun 2007   •   00:00
Se potrivesc au ba?Prenumele ii dau de gol!

S-au ales bine vedetele noastre? Sau, vorba ceea, au ales păn-au… cules? Analiza compatibilităţii prenumelor spune tot!

S-au ales bine vedetele noastre? Sau, vorba ceea, au ales păn-au… cules? Analiza compatibilităţii prenumelor spune tot!

Oana Sărbu şi Robert Turcescu au, se pare, o legătură stabilă, intreruptă doar de divergenţe trecătoare. Acestea se ivesc, probabil, dacă cei doi nu sunt suficient de ocupaţi. Nu-i de mirare că multe cupluri se despart tocmai in concedii, cănd partenerii dau nas in nas cel mai des unul cu altul. Pentru ameliorarea lucrurilor le propunem aşadar fostei "liceene" şi lui Robert să urmeze indemnul "mai răruţ, că-i mai drăguţ".

INVINGĂTORI LA PUNCTE.... Nu ne vine să credem, dar Monica şi Irinel au maximum de puncte, adică 5. Asta inseamnă o "legătură foarte bună, viziunea asupra vieţii fiind similară". Şi noi, care ştiam că persoanele mici de inălţime au o perspectivă diferită decăt cele inalte! Dar ce să-i faci cu atătea surprize pe cap de... vedetă.

La fel de bine stau Delia şi Matteo. Măi, să fie! Dar nu ne amestecăm in treburile altora, mai ales cănd acestea se află sub semnul astrelor (sau, mai bine spus, al opţiunilor naşilor sau ale celor ce le-au ales numele).

DEZASTRUOS! Pentru Pepe şi Oana nu prea mai există speranţă. Ingemănarea celor două nume arată o legătură subţirică rău. Cum aşa? Şi cu iubirea lor pătimaşă cum rămăne? Ei bine, mai au o şansă! Dacă punem in loc de "Pepe" "Ionuţ", adică numele real al latin loverului, situaţia se schimbă radical, ei primind un calificativ mult mai bun: "inţelegere cu şanse de reuşită dacă ambii parteneri fac multe compromisuri". Aşadar, tot nu scapă de unele probleme, dar soarta le pare totuşi mai favorabilă.

Sandra Stoicescu şi Valentin, pregătiţi-vă să imbătrăniţi impreună! Veţi avea o relaţie trainică, pigmentată cănd şi cănd cu căte o mică ceartă, dar cine se iubeşte se mai şi tachinează, nu-i aşa?

PĂZEA! Bahmuţeanca şi Prigoană au, pare-se, o legătură slabă. Normal, cu atătea despărţiri şi reveniri, se mai subţiază orice aluat. Dar parcă-parcă acum ceva dospeşte. Punem pariu că-i Adriana, datorită noii ei stări?

DIN OFICIU. Nici hotelurile de-o stea nu sunt prea confortabile. Cum să fie atunci o relaţionare care primeşte doar un singur punct? Căci aşa stă "situaţiunea" intre Andreea (Raicu) şi-al ei Tudor (Chirilă). Legătura lor este "aproape imposibilă!". Ei, uite că de juma’ de an sunt impreună şi povestea pare a merge mai departe. Să vedem pănă cănd?

Diana Munteanu şi Claudiu - fotbalistul - stau bine, avănd o legătură bună, durabilă in timp. E interesant acest aspect mai ales privit prin prisma faptului că de căteva luni cei doi s-au mutat impreună. Probabil că s-or mai ciondăni din cănd in cănd din pricina ciorapilor aruncaţi alandala sau a vaselor care aşteaptă să fie spălate, dar astea sunt nişte mărunţişuri la nivelul soartei! Furtunile mari i-au ocolit pănă acum şi să sperăm că şi pe viitor vor şti să circule doar pe ape liniştite!

O legătură bună par să aibă şi Irina Nicolae (ex-Asia) şi omul de afaceri Marius Vizer. Cei doi au un obicei foarte plăcut: vizitează cele mai interesante locuri din lume. Ultima oară au fost tocmai in Kenya, la o rezervaţie de masai. Bravo lor! Le merge bine.

A FOST INTĂMPLĂTOR? Haideţi să ne ocupăm şi de un cuplu care s-a destrămat, după mai mulţi ani. Ce spune analiza compatibilităţii dintre Cristina Rus şi Călin, fostul ei prieten? Păi... nu prea bine. Se pare că ori intr-o parte ori in alta, nu a fost suficientă toleranţă. Fii atentă, Cristina, cum il va chema pe viitorul tău iubit, nu de alta, dar paza bună......

×
Subiecte în articol: antimonden cănd