x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Staruri pe mapamond

Staruri pe mapamond

03 Mar 2004   •   00:00

Paul McCartney se intoarce la desene animate. Sir Paul McCartney va lansa un nou film animat de scurtmetraj, la 20 de ani dupa ce si-a facut debutul in acest domeniu cu "Rupert And The Frog Song". Noul film animat creat de fostul Beatles, "Tropic Island Hum", va fi lansat pe DVD in Marea Britanie pe data de 19 aprilie.

Albumul Victoriei Beckham nu se vinde. Tabloidul britanic "The Sun" titreaza ca DVD-ul care contine sase dintre piesele solistei si un documentar tv ar fi trebui sa se vanda bine dupa parerea Victoriei. Insa el s-a dat in 7.000 de exemplare. Materialul "The Real Beckhams" se afla pe pozitia 95 in clasamentul vanzarilor de DVD-uri in Marea Britanie, desi a fost lansat pe data de 2 februarie. Ziaristii de la "The Sun" mentioneaza ca acest material nu poate fi considerat un album, pentru ca include si sectiuni video.

Cearta in trupa Atomic Kitten. Jenny Frost, de la Atomic Kitten, a lansat un atac dur la adresa colegei sale de trupa, Kerry McFadden, sustinand ca aceasta nu stie sa cinte nici macar o nota muzicala. Jenny s-a suparat dupa ce Kerry a spus intr-o emisiune de televiziune ca numai vocea ei se aude pe piesa "Whole Again", care a ajuns pe primul loc in topurile britanice, in timp ce Jenny doar a mimat. Pentru moment, Atomic Kitten au luat o pauza de un an, in urma deciziei Natashei Hamilton de a petrece mai mult timp alaturi de baietelul ei, Josh.

Britney spune ca este prizoniera parintilor. La cei 22 de ani ai sai, Britney Spears se plange ca parintii ei o tin din scurt si ca o fac sa se simta ca la puscarie. "Parintii ar trebui sa invete ca, la un moment dat, trebuie sa-si lase copiii sa-si aleaga singuri drumul, sa descopere singuri cine sunt ei cu adevarat", a declarat cantareata revistei "Seventeen". Britney a mai adaugat ca parintii ei au devenit extrem de furiosi cand au aflat din presa ca fiica lor s-a maritat, dar nu daca acestia au recurs la represalii. (Cristina Ologeanu)

×
Subiecte în articol: antimonden