x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Staruri pe mapamond

Staruri pe mapamond

28 Feb 2004   •   00:00
Halle Berry e mai tare ca Julia Roberts. Frumoasa actrita de culoare a fost desemnata vedeta cu cel mai frumos zambet conform unui top realizat de un stomatolog. Topul cu pricina a fost recent publicat in "The Sun". Halle s-a clasat pe locul intai datorita zambetului luminos si lungimii perfecte a dintilor. Pe locul doi s-a clasat Julia Roberts, urmata de Nicole Kidman, ai carei dinti oblici nu au ajutat-o prea mult. Dupa ce a cheltuit o groaza de bani pentru dantura sa, Tom Cruise s-a clasat abia pe locul patru.

Geri Halliwell va fi subiect de documentar. In aceasta vara, Channel Five va difuza un documentar de 90 de minute dedicat fostei Spice Girls. Geri va fi filmata pas cu pas in turneul de promovare a noului ei album. Un reprezentant al postului de televiziune a spus ca, desi nu a fost inca semnat un contract, proiectul deja a demarat, iar cantareata blonda, in varsta de 31 de ani, deja este filmata pas cu pas in Los Angeles, acolo unde a inceput promovarea albumului.

Christina Aguilera sparge farfurii. Asta este metoda prin care cantareata isi mentine, aparent, calmul. Cand a fost intrebata daca face des acest lucru, solista a spus ca este doar o faza. "Nu mai fac asa ceva, dar a fost o descarcare distractiva. Recomand oricui acest mod de linistire atat timp cat nu sunt raniti."

Jimmy Page nu-si vinde casa. Mare a fost uimirea lui Jimmy Page, chitaristul trupei Led Zeppelin, cand a citit intr-un ziar ca si-ar fi scos vila la vanzare. Dintr-o eroare regretabila, casa solistului din Sussex, Marea Britanie, a fost scoasa la vanzare prin intermediul ziarului "The Mid-Sussex Times" fara stirea chitaristului in varsta de 60 de ani. Totul s-a clarificat insa, iar Page poate dormi linistit in casa lui. (Cristina Ologeanu)

×
Subiecte în articol: antimonden