x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ştiri

Ştiri

15 Feb 2009   •   00:00

15 februarie 2009



PETRECERE/CUPIDONII CEI "COOL"
Patru cupidoni a pus la bătaie City Mall în acest week-end, pentru a celebra ziua iubirii printr-o petrecere botezată "Cool şi îndrăgostit/ă". Un astrolog, un psiholog, stilişti de haine, de machiaj şi de coafuri au format echipa de serviciu care a dat sfaturi valentinilor şi valentinelor. Responsabili cu distracţia au fost VJ Oana de la MTV şi DJ GreeG de la ProFM Dance, iar lecţii de dans au dat membrii trupei de dans sportiv Soft Step.

PROTEST MUZICAL/ŢAPINARII SUNT CONTRA
Pentru al 8-lea an consecutiv, trupa Ţapinarii (foto) a iniţiat şi a susţinut un miniturneu "Anti Valentine's Day". De această dată, între 12 şi 15 februarie, doar patru oraşe au fost in-cluse în itinerar: Braşov, Cluj, Bucureşti şi Constanţa. Ultimul concert Ţapinarii pe tema "iubirea n-ar trebui să se vândă la tarabă" are loc astă-seară, în Clubul Doors din Constanţa.

BUN DE CONSUM/NU E FANUL (EMISIUNII) NEVESTEI
El e interesat de politică, ea de cancanuri. Cu toate astea, vieţuiesc şi se reproduc în bună pace. Tras de limbă la o emisiune matinală, Prigoană a pus, din nou, pliciul pe "I": "Nu sunt fan al emisiunii lu' Bahmuţeanca. Nu sunt consumator de telenovelas.... Cretinism există şi în Statele Unite. Poporul vrea pâine şi circ". Probabil că Prigoană ştie bine ce vorbeşte... Cât circ nu ne-a oferit, alături de consoartă, acum câţiva ani?! (A.S.)

×
Subiecte în articol: antimonden