x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

07 Ian 2009   •   00:00

7 ianuarie 2009



NEŞTIRE ÎN NEŞTIRE / Răpirea din dormitor
“Tolea mi-a răpit copilul!”, s-a jelit Magda Ciumac prin tabloide. Dar când i l-a furat ea lui Tolea cum a fost?! Şi nu s-a dus singură, ci cu alai de cameramani şi reporteri de la OTV, care au “transmis” în direct “ştirea”. Nici unul nu-i mai breaz, ba mai mult, chiar par inconştienţi! Oare nu realizează că-i fac rău copilului, că-l traumatizează tot plimbându-l de la unul la altul ca pe-un sac de cartofi?! Bietul Sasha nu înţelege de ce trebuie să fie luat pe nepusă masă, în ciorapi şi în bluziţă, de ce trebuie să se mute dintr-o casă în alta, cine sunt oamenii care-i bagă blitz-urile în ochi când e scos pe uşă valvârtej. Decât să danseze pe mese sau să-şi arunce vorbe grele, mai bine ar cere sfatul unui psiholog. Dacă nu pentru ei, măcar pentru copil. (C.I.)

MARE FERICIRE / Iubesc şi sunt iubită
Ce ne-am mai săturat de clişeul ăsta: “Iubesc şi sunt iubită”! Ei bine, Nicola a zis-o invers: “Sunt iubită şi iubesc”. Aşa, şi? I-au crescut cumva vânzările, s-au înmulţit fanii, s-a făcut coadă la uşa casei de discuri, e bătaie pe CD-uri, i s-a acordat vreun premiu, scoate album după album şi înregistrează la foc continuu? Nu. Ea şi iubitul (actual) îşi trimit mesaje de dragoste pe telefon. Nu ştim dacă interpreta e cu adevărat fericită sau doar vrea să pară în ochii fostului soţ sau ai fostului iubit, dar cu siguranţă cineva e fericit în toată povestea asta: firma de telefonie la care sunt abonaţi. (C.I.)

ADEVĂRUL GOL-GOLUŢ  / Cugetări topless
Ultima găselniţă în materie de publicitate gratuită este “divertismentul cultural” practicat de o ilustră necunoscută: Roxana Dragomir. Pe www.show-biz.ro fata se dezbracă în timp ce zice un aforism, pune o întrebare şi apoi aşteaptă răspunsul. Cine ştie (să “google-ească” repede sau chiar îl duce capul să răspundă) o poate lăsa astfel fără sutien. Dacă tot vrea să pară deşteaptă, ar putea filosofa şi fără să se despoaie. Dar auziţi “performanţă”: ştie 50 de aforisme! Punem pariu că dacă-i ia cineva cartea din care copiază nu mai e deloc intelectuala care se pretinde? Iar excesul de zel în folosirea citatelor celebre e doar “talentul furat de la alţii”? Asta probabil pentru a masca propria goliciune. A minţii. (C.I.)

LA MARE... DISTANŢĂ / Hop şi Pop!
Şi fiindcă întregul show-bâz nu putea s-o mai încapă / S-a dus tocmai până-n State, să vadă pământ şi apă. Mai precis, “vedeta” a plecat în ţara tuturor posibilităţilor pentru a admira Cascada Niagara. Interesante “ingrediente” şi frumoasă poveste, dar este oarecum neclar personajul principal. Ce, cum, unde şi de ce am înţeles. Dar cine? Răspuns: Silvia Pop. Despre care aflăm mereu câte ceva, dar de fapt nu ştim cine e. De altfel, s-a spus nu o dată că Silvia Pop este tipa aia pe care o vezi peste tot, dar nu ştii niciodată exact cu ce se ocupă... (C.I.)

×
Subiecte în articol: antimonden