x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

31 Ian 2009   •   00:00

31 ianuarie 2009



BOTOŞEI DE FIŢE
Fraţilor, am învins! În premieră şi în exclusivitate, un român va crea o pereche de botoşei ultra-mega-super preţioşi, în vremuri de criză financiară. Dacă unii bărbaţi dau de băut când află că vor deveni părinţi, Mihai Albu a ales să-şi deseneze în minte cum va arăta prima pereche de încălţări a întâiului său moştenitor. După care a împărtăşit poporului, prin intermediul micului ecran, ideile sale: dacă va avea fetiţă, îi va face botoşei cu cristale, dacă va fi băieţel, îl va încălţa cu papucei, cu un briliant sau chiar un diamant, “aşa, de fiţă”. Nici nu vrem să ne gândim cum vor arăta papucii de casă, tenişii sau ghetuţele pe care le va face Albu când copilul va mai creşte!

VA NAŞTE... INDECISĂ
Avem încă o ştire gravă şi gravidă, deşi noi n-am fi vrut neapărat. Dar ce să facem, dacă avem atâtea dudui pline de aere de vedetă! În acest episod, eroina este o fostă Miss Playboy, Andreea Spătaru. Blondina posedă una bucată burtă de gravidă, în vârstă de patru luni. De parcă asta ne-ar mai surprinde cumva, grijile îi sunt mai mari decât talia: prin ce metodă va naşte marea vedetă? Şi-atunci, ţac!, bagă Andreea “ştirea” la gazetă: “Nu m-am decis încă dacă voi apela la cezariană sau voi naşte pe cale naturală. Am auzit că e mai puţin dureros să naşti în apă şi mă tentează. Va trebui să mă consult cu medicul meu”. Deci, unde e noutatea? În capul Andreei celei indecise, poate!

TALENT DE VĂDUV(Ă)
Oare ce talente ascunse ar putea avea Silviu Văduva, de ţine fetele prinse în mreje ca mărgelele pe o aţă? Chiar dacă Ramona Gabor s-a desprins de ceva timp de la gâtul avocatului, Magda Pălimariu, prezentatoarea rubricii meteo de la Ştirile ProTv, continuă să atârne greu. De ce spunem asta? Pentru că blonda pare să nu înţeleagă faptul că aventura avută cu Silviu nu mai este de actualitate, chiar dacă acesta încearcă să o păstreze, totuşi, ca pe un fel de manta de vreme rea. De multe ori, avocatul s-a trezit cu Magda venită să-l “inspecteze” prin cluburile în care-şi făcea veacul. Penibilul situaţiilor de acest fel ne face să ne întrebăm: chiar s-au terminat bărbaţii pe Pământ? (A.S.)

OCHELARI DE CAL
După ce s-au scălămbăiat, au implorat, au defilat în patru labe şi ne-au oripilat cu schimonoselile lor, gemenele Indiggo şi-au văzut visul cu ochii. Pentru că regizorul Andrei Şerban este într-o continuă ardere artistică, i-a trecut prin cap să le coopteze şi pe cele două fete într-o trupă de teatru din New York. Aici probabil că vor avea suficient teren de desfăşurare pentru toate energiile lor care ameninţă mereu să scape de sub controlul... decenţei. Oricum, nici nu ştim cine sare mai tare calul: gemenele “atomice” sau tatăl lor, care nu conteneşte cu osanalele şi le consideră adevărate staruri? Fără să-şi dea seama că telescopul prin care le priveşte a ruginit de mult... (A.S.)

×
Subiecte în articol: antimonden