x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

01 Feb 2009   •   00:00
SCHIMBARE /Trupa Edict caută solistă
Basarabenii de la Edict prind cheag în România. Au participat, nu fără succes, la mai multe concursuri, iar acum apar zilnic într-o emisiune tv, la un post din Constanţa. Totuşi, lucrurile nu merg grozav între membrii trupei. Solista Margareta Iarovoi a anunţat că vrea să părăsească trupa, drept pentru care Edict a organizat o preselecţie pentru găsirea unei noi voci. (Dana Cobuz)

DIRECŢIA 5 / Aniversare după aniversare

Un final de lună destul de agitat a avut trupa Direcţia 5. La 25 ia­nuarie, băieţii şi-au lansat noul al­bum – "Aniversare", prin care celebrează 18 ani de carieră. Ieri seară, au susţinut un prim concert de promovare la Lăptăria lui Enache. În această seară, de la ora 21:00, Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan şi Marius Keseri reeditează show-ul "Aniversare" şi în Clubul The Note. (Dana Cobuz)

PENTRU COPII / Extratereştrii, la mall
La City Mall s-a strigat din nou "adu­nare generală!" pentru copii sâm­bă­tă. Locul de întâlnire a fost Castelul Poveştilor, cel mai mare "palat" dedicat piticilor amplasat într-un mall. Te­ma zilei a fost invazia extratereştrilor, coordonată de clovni şi de actorii Tea­trului Libelula. În timp ce copiii s-au războit cu marţienii, părinţii au fost invitaţi să participe la maratonul cum­­părăturilor "Reduceri la reduceri".  

×
Subiecte în articol: antimonden