x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

28 Feb 2009   •   00:00

28 februarie 2009



MĂRŢIŞOR CU GALĂ
Mâine, 33 de patinatori ruşi de elită vor înfierbânta gheaţa Patinoarului Mihai Flamaropol din cadrul complexului sportiv "Lia Manoliu", în cadrul spectacolului "Stelele Moscovei pe gheaţă". Prima reprezentaţie va avea loc la ora 15.00, iar a doua la ora 20.00. Început la Miercurea Ciuc, turneul va continua luni, la Galaţi, şi marţi, 3 martie, la Brăila. Spectacolul prezentat de campionii ruşi are două părţi. Prima va fi o transpunere pe gheaţă a baletului "Lacul Lebedelor", iar cea de-a doua o demonstraţie a valorii sportivilor într-o fascinantă "Gală a Campionilor". Turneul "Stelele Moscovei pe Gheaţă" face parte din proiectul naţional de multiculturalitate şi multilingvism, "Artă contra drog 2009", iniţiat de CIADO în colaborare cu Asociaţia Culturală DRACULA.

BONUS
Lauda de sine nu miroase-a bine... Proverbul a fost cel mai recent testat pe pielea travestitului Naomi...Abia ce au trecut câteva zile de când şi-a anunţat noua ocupaţie - şi anume aceea de "damă de companie" într-un bordel din Germania - că Naomi a avut parte de o corecţie... românească! Mai precis, travestitul a fost luat pe sus dintr-un bar de cinci bărbaţi, scos în stradă, bătut şi tuns. Ca bonus, cei cinci l-au şi băgat într-un tomberon şi i-au făcut o "şedinţă foto" cu noul look.

SEX ÎN AER
Mult mediatizatul Adrian Iovan, fostul soţ al Romaniţei, are fantezii legate de sexul în avion! Teribila dezvăluire a fost făcută la un post de radio, asta aşa, ca să audă tot poporul, că poate o ajunge şi la urechile fostei neveste, să se oftice! Să recapitulăm: domnul Iovan visează să facă sex în avion, dar n-a făcut-o niciodată. Păi o fi fost omul mai preocupat să-şi lustruiască puşca în casa din Primăverii decât să pună avionul pe pilot automat pentru "una mică"! În plus, s-a şi însurat de vreo două ori, deci când să mai aibă omul timp de sex în avion?

×
Subiecte în articol: antimonden