x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

01 Mar 2009   •   00:00

1 martie 2009



AUTOGRAF / Mărţişor cu Smiley
Astăzi, între orele 13:00 şi 15:00, Smiley îşi aşteaptă admiratorii la Băneasa Shopping City pentru o sesiune de autografe. Pentru această întâlnire, cântăreţul şi-a pregătit tolba cu zâmbete, CD-uri şi mărţişoare. Smiley îi invită cu această ocazie pe cei care vin la mall să vizioneze foto-declaraţiile de dragoste trimise prin bluetooth în cadrul campaniei "Designed to Love You", din artistul care îi va alege pe cei care vor apărea în noul său videoclip.

PROCES / Zdubii vor dreptate
Acum un an, trupa Zdob şi Zdub a fost implicată într-un accident de circulaţie din care cel mai mult a avut de suferit sunetistul Ion Moraru. Şoferul vinovat de accident a fost amendat cu 6.000 de lei moldoveneşti, dar nici măcar nu a achitat această sumă. De aceea, zdubii continuă să-şi caute dreptatea în instanţă, următoarea înfăţişare cu cel care i-a "lăsat fără autocarul de turneu" fiind programată la 11 martie.

CONCERT MARKOVIC / Deschidere cu Relu Balkan
Mai sunt trei zile până când tatăl (Boban) şi fiul (Marko) Markovic îşi vor aduce Orchestra pe scena Sălii Palatului din Bucureşti. În deschiderea spectacolului este invitat să cânte Relu Balkan, un cântăreţ român de folclor balcanic. Despre Relu vă putem spune că a mai cântat pe aceeaşi scenă cu artişti de talie internaţională precum Demis Roussos şi Jose Fernandez şi că lucrează la primul său album de studio.

×
Subiecte în articol: antimonden