x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

03 Mar 2009   •   00:00

3 martie 2009



ABONAT LA MISS-URI
Un nou amor, o nouă Roxană… De data asta Roxana Ilie, Miss Litoral 2008. Numai bună, aşadar, pentru a-l face pe Claudiu Pătraşcu să uite complet de fosta. Tot Roxana, dar Ungureanu. Şi, evident, manechin. Păi, se putea altfel? Doar Claudiu este abonat la fete frumoase, pe care le agaţă prin cluburi, acolo unde îşi petrece o bună parte din viaţă. Tânărul şi neliniştitul Claudiu a pus mâna, de această dată, pe o "prospătură": domnişoara Ilie nu are decât 18 anişori. Şi ceva experienţă, dacă e să dăm crezare bârfelor ce au început să circule prin urbe. Anume că fata n-a pierdut vremea nici până acum, delectându-l pe Alin Simota, fostul patron al echipei Jiul Petroşani. Frumuseţea trebuie întreţinută… (A.S.)

O NOUĂ "CUPLARE"
Dacă mai era nevoie de o nouă (a)cuplare în bântuitul (de tot felul de vedetuţe) Club Bamboo, iată că ea s-a produs în acest week-end. Responsabilii cu încălzirea atmosferei au fost modelul de culoare Aminata Diakite şi Nicola, fostul iubit al Ginei Pistol. Dacă despre acesta se ştia că este relativ singur, marea surpriză mare a provocat-o Aminata. S-a tot lăudat apropiaţilor că este cuplată cu un potent om de afaceri, în vârstă de 40 de ani. Măsura generozităţii acestuia nu a fost deloc mică: un inel cu diamante şi o geantă Luis Vuitton. Însă, pentru că probabil nu e deloc materialistă, mulatra a preferat să-şi lase corazonul să zbur-de nestingherit alături de Nicola. N-a speriat-o deloc faima lui de cuceritor sau o fi adepta sloganului "Trăieşte clipa?". (A.S.)

AGATHON ŞI BIKINII
De la vânzări de hoteluri şi idei de afaceri în domeniul turismului, de care se ocupa pe când era ministru, Dan Matei Agathon a ajuns să se ocupe cu achitarea bikinilor pe care şi-i alege iubita sa, cântăreaţa Sylvie. Zilele trecute, cei doi au fost "surprinşi" într-un magazin de lenjerie intimă, unde au petrecut câteva zeci de minute admirând şi pipăind exponatele. Silvia Stanciu, actuală Sylvie, a ales câteva nimicuri pe care Agathon le-a plătit fără comentarii. Fostul ministru este căsătorit şi neagă că ar avea vreo relaţie cu tânăra blondă, în ciuda faptului că petrec mult timp nedespărţiţi, ba chiar merg şi la shopping de chiloţei împreună.

FITZE... DE CARTON
Ca şi cum nu erau destule emisiuni care promovează vedete de carton, mai face şi Dezbrăcatu una, la Prima tv. Şi zice că vrea să fie "de bun-simţ". Cine? El? Sau emisiunea? Căci un show care debutează astăzi cu Alina Plugaru şi Sexy Brăileanca numai de bun-simţ nu poate fi! Numai pronunţându-le numele şi-a dat cu firma-n cap! Dar poate că în viziunea lui Codruţ Kegheş cele două s-au deşteptat peste noapte (ca-n bancul cu sudorii), aşa încât speră să nu fie nevoit să le ia microfonul de la gură taman "La «Fitze cu Dezbrăcatu»". Rămâne de văzut cum le va dezbrăca Kegheş de secrete, că de caracter şi de haine s-au dezbrăcat şi singure. (C.I.)

×
Subiecte în articol: antimonden