x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

15 Mar 2009   •   00:00

15 martie 2009



CAMPANIE GLOBALĂ / Cine stinge ultimul lumina?
Zoli de la Sistem a devenit ambasador al Earth Hour în România, eveniment internaţional care atrage atenţia asupra încălzirii globale. Sâmbătă, 28 martie, între orele 20:30 şi 21:30, oameni şi instituţii de pe tot globul se vor uni pentru a stinge luminile în 60 de ţări şi 1.000 de oraşe. România se va alătura pentru prima dată campaniei şi va lăsa în beznă clădiri emblematice din Capitală şi din alte cinci oraşe. (C.I.)

SINGURICĂ / Irina, mica moştenitoare
Monica Columbeanu ori e nehotărâtă ori uită ce declaraţii dă prin media. Până nu demult spunea oricui era dornic s-o asculte că-i va mai face lui Iri şi un băiat (pe lângă fetiţa Irina). Nici n-o născuse bine şi îi plănuia un frăţior. Iar recent a declarat că nici nu se pune problema să mai facă un copil. Că se ocupă numai de carieră. Dar dacă barza vine pe neanunţate?

PREMIANTĂ / Adevăratele valori

Zilele trecute a avut loc o prezentare de modă la Plaza România, în cadrul căreia au fost etalate noile colecţii de primăvară-vară 2009. Printre "vedete" au fost prezente Bebeluşele, Monica Columbeanu, Ramona Gabor, Ilinca Vandici sau Daniela Crudu. Însă cea aplaudată ar trebui să fie Diana Jipa, violonista care a participat la acest proiect. Ea a luat locul I la Olimpiada Naţională pentru vioară. (C.I.)

×
Subiecte în articol: antimonden