x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

29 Mar 2009   •   00:00
Ştiri pe scurt

29 martie 2009



PĂREREA EI... / Radioul este la putere
Reprezentanta României la Eurovision 2009, Elena Gheorghe (foto), crede că radioul e mai puternic decât televizorul. Unul dintre motivele principale este faptul că ne petrecem mai mult timp în maşină, prinşi în trafic, fapt pentru care ne rămân mai puţine ore pentru micul ecran. Un adevăr probat poate şi de faptul că piesa "Balkan Girls" se difuzează mai peste tot, măcar din patriotism...

CARITABIL / Se cântă rock pentru copii

În această seară, la Hard Rock Cafe cântă Vank, Spitalul de Urgenţă şi Bere Gratis, cu scopul susţinerii unui concert caritabil. Banii obţinuţi din vânzarea biletelor sunt destinaţi unui program de terapie prin muzică susţinut de specialişti din cadrul Centrului de Intervenţie Timpurie "Suflet de curcubeu", un proiect al Asociaţiei Caritas Bucureşti, prin intermediul Centrului de Resurse Sindrom Down.

TURNEU DE APRILIE / Ciocu şi Poesis, prin Canada
Mircea Vintilă şi grupul Poesis (Mircea Baţu şi Eugen Baboi) duc spectacolul "Cântec şoptit" într-un miniturneu canadian, programat în perioada 8-12 aprilie, în oraşele Calgary, Edmonton, Montreal, Toronto şi Vancouver. Alături de folkişti este invitată Anca Boieru. Fiecare spectator va primi la intrarea în sală un DVD - cadou de Paşti din partea producătorilor şi impresarilor - care conţine documentarul tv intitulat "Un emigrant".

×
Subiecte în articol: antimonden