x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Teo & Andi show

Teo & Andi show

04 Mar 2004   •   00:00

Incepand din 6 martie, in fiecare sambata, Pro TV va difuza un nou show de divertisment: "Teo si Andi". Emisiunea va fi transmisa in direct incepand cu ora 17:00.

Gazdele acestei emisiuni vor fi Teo Trandafir si Andi Moisescu, "asistati" de deja celebra Tanta. Apetisanta Nicoleta Luciu nu va face parte din peisaj, varianta oficiala fiind aceea ca participarea ei la noua emisiune nu ii va mai permite sa se ocupe de formatia ei, Laguna.

MESERIASII. Show-ul a pornit de la ideea ca nu strica niciodata sa mai inveti ceva nou, poate chiar o meserie in toata regula. Astfel ca tema saptamanala pentru fiecare invitat va fi "faceti ceva ce nu ati mai facut niciodata". Trasnite sau foarte utile, propunerile celor doua gazde vor varia de la olarit si prepararea unui aluat de pizza profesionist pana la dresura de caini si echilibrul pe un cilindru. Per total, invitatii vor trebui sa faca fata unui numar de opt probe, puse la cale de intreaga echipa a emisiunii. Invitatii vor fi "selectati" din randul vedetelor recunoscute pentru dezinvoltura, simtul umorului si nerabdare in a accepta noi provocari. Cei aproximativ opt invitati din fiecare editie vor "invata" un nou lucru de la cate un invitat special, un personaj celebru in comunitatea din care face parte. Vedetele vor putea fi votate de catre telespectatori, prin telefon, iar ocupantul primului loc va primi cel putin o diploma de "cea mai simpatica vedeta".

DECLARATII. La inceput de drum, Teo spune ca: "Important e sa trecem cu bine de prima luna de emisiuni. Dupa aceea o sa ne intram intr-un oarecare ritm si totul o sa mearga de la sine. La urma urmei, noi ne ducem acolo sa ne distram si sa-i distram si pe ceilalti". Pentru Andi Moisescu, aceasta emisiune inseamna o revenire. La divertisment. "Marea provocare pentru mine e noul cuplu Teo - Andi. Daca el va functiona asa cum credem noi, atunci intoarcerea mea va fi asa cum mi-o doresc. Vesela!" Si Tanta este incantata de noua ei misiune: "M-am simtit onorata ca m-au "convocat" si pe mine. Am simtit ca mi-am gasit locul. In plus, pentru mine sambata era o zi administrativa si sincera sa fiu ma bucur ca in loc sa trebaluiesc ma duc sa ma distrez".

Aparitia acestei emisiuni nu va afecta "cursul firesc" al celorlalte emisiuni prezentate de Teo ("Teo") si, respectiv de Andi Moisescu ("Marca inregistrata "). Cei doi isi vor vedea in continuare de emisiunile in care telespectatorii s-au obisnuit sa ii vada.
( CRISTINA OLOGEANU )

×
Subiecte în articol: antimonden