x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden "Thailandezele se lasa usor"

"Thailandezele se lasa usor"

24 Mar 2004   •   00:00
"Thailandezele se lasa usor"

A avut peste 100 de kilograme. A fost de doua ori in finala la Campionatul National de Culturism. Stie ce le innebuneste pe femei, dar si pe fete.

A mancat de la gandaci pana la meduze si arici de mare. A baut chiar si sange de sarpe. Il cheama Daniel. Daniel Ciobanu.

A fost pescuit de pe strada, la 20 de ani, de reprezentantul unei agentii de manechine. Dotat cu muschi, Ciobanu din Botosani a atras atentia prin trasaturile sale asiatice.

Kilograme in minus

Nu a fost prea greu de convins sa lase culturismul si sa se apuce de modeling. Dupa prima aparitie pe podium, Daniel nu a mai vrut sa coboare din lumea modei si a apelat la cunostintele nasei lui, Daniela Condurache. Daca tot l-a nasit o data, de ce sa nu o mai faca inca o data? Astfel, interpreta i l-a pasat lui Catalin Botezatu pentru a-l face celebru. Zis si facut. Acum, la 23 de ani, Daniel Ciobanu este unul dintre cei mai bine platiti manechini din Romania. Culturistul a fost nevoit sa scape mai intai de vreo 20 de kilograme. A tinut cura de slabire si in doi ani a ajuns la 78 de kilograme. In scurt timp a inceput sa primeasca tot felul de oferte de prezentare.

Fara meduze!

A vazut si Thailanda, la invitatia celei mai celebre prezentatoare tv, Janjura Jung Je, pentru a poza impreuna cu aceasta pe coperta revistei Image.

A stat aproape doua luni printre thailandeze si a invatat foarte multe despre asiatice. Atat de multe incat poate sa spuna ca "thailandezele n-au un caracter puternic asa ca europencele si se lasa usor... cucerite". N-a ratat nici o ocazie de a manca gandaci, lacuste, arici de mare care mai miscau inca in farfurie. I-a placut sangele de sarpe, dar nu i-au picat bine meduzele din supa. La 23 de ani, Daniel Ciobanu are lipici la fete si stie foarte bine ce vrea o femeie. A gasit deja raspunsul la intrebarea "Ce le innebuneste pe femei?". "Femeia vrea neaparat un copil, iar pe fete le innebuneste dorinta de afirmare si nevoia de a fi in centrul atentiei." A recunoscut ca este pervers, dar numai in limitele bunului-simt. Tot in limitele bunului-simt, probabil, a facut sex in grup. Mai exact, a participat la o partida cu opt persoane. Erau "ele" mai multe decat "ei". Pana acum n-a fost platit de vreo dama ca sa-l aiba in pat, dar nu exclude aceasta posibilitate, cu conditia ca femeia sa fie pe gustul lui.


Gol pusca langa o thailandeza

Daniel a aparut intr-un pictorial alaturi de Janjura Jung Je, cea mai cunoscuta realizatoare tv din sud-estul Asiei. Thailandeza, un fel de Mihaela Radulescu a lor, isi cauta de ceva vreme un partener pentru fotografiile ce urmau sa fie publicate in revista Image. L-a ales pe Daniel dintr-o multime de manechini celebri. "Pe asta-l vreau", a spus Janjura si i-a propus sa vina la Bangkok, unde s-a realizat sedinta foto. Pentru el, surpriza a fost mare, dar si mai mare i-a fost mirarea cand a aflat ca trebuie sa apara machiat strident, insa... in fundul gol. "Daniel a fost o mare surpriza pentru mine. Daca toti romanii sunt asa de frumosi, eu ma mut in tara voastra!", a declarat Janjura.

Canta la pian si la viola

A lasat scoala de muzica, unde a studiat pianul si viola, pentru un liceu de informatica. Este student la doua facultati de stat din Iasi, la ASE si ANEFS, si manager la clubul Bonsai. A pozat alaturi de manechine celebre, printre care si Catrinel Menghia, si, in mai toate fotografiile, apare complet dezbracat. A aparut pe Fashion TV si a fost singurul baiat intre cele 26 de fete care au prezentat anul trecut colectiile lui Catalin Botezatu la Monte Carlo si Cannes. El este personajul din videoclipurile realizate tot atunci de Spicy si Delia Matache.

Cum se intretine

Este un nutritionist convins. Nu se epileaza, ci foloseste doar foarfeca, pe ici, pe colo. Isi face manichiura si este uns cu toate alifiile. La propriu, pe podium. Se va dezbraca numai pana la 27 de ani, cand isi va lua o nevasta si o masina mai buna. Femeia ideala nu e nici Naomi Campbell, nici Pamela Anderson, ci Claudia (Cream). Dupa mai multe iubiri trecatoare, de ceva vreme are o iubita tot din lumea modei.

×
Subiecte în articol: antimonden