x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Topul surorilor celebre din show-biz

Topul surorilor celebre din show-biz

de Catalina Iancu    |    05 Aug 2007   •   00:00
Topul surorilor celebre din show-biz
Sursa foto: LUCIAN ALECU/

Potrivit căntecului interpretat de Ileana Sărăroiu, "Erau două surioare, cu ochii de căprioare". Aşa sunt şi cele din ziua de azi, cu singura deosebire că nu mai spală "rufele la rău, cu şorţuleţul la brău", ci au cu totul şi cu totul alte preocupări.

Potrivit căntecului interpretat de Ileana Sărăroiu, "Erau două surioare, cu ochii de căprioare". Aşa sunt şi cele din ziua de azi, cu singura deosebire că nu mai spală "rufele la rău, cu şorţuleţul la brău", ci au cu totul şi cu totul alte preocupări.

Â

Â

Toate bune şi frumoase, surioarele din show-biz incearcă să-şi lustruiască propria imagine. Cele care au personalitate se afirmă şi singure, iar cele care n-au stau in umbra surorii consacrate, doar-doar o pica şi in drumul lor o geană de lumină. Altele au noroc să fie gemene şi "umblă legate" una de alta.

Â

Â

SISTER TWISTED. In capul listei se află... capul răutăţilor. N-o să vă vină să credeţi căte năzbătii a făcut Andreea Marin in calitate de soră mai mare a Cristinei. Dar nici cea mică nu s-a lăsat mai prejos: "Am avut o copilărie stufoasă şi toate amintirile mă leagă de Andreea. Ea mă lua in gaşca ei la fiecare aventură. Eram băieţoasă, obraznică şi mincinoasă. Totuşi, nu am făcut nebunii, ci doar copilării. De exemplu, lipseam de la ora de chimie ca să urmăresc serialul preferat: «Tănăr şi neliniştit», mărturiseşte Cristina.

Aşa şi in cazul surorilor Nicoleta şi Iuliana Luciu. Paradoxal, vedeta Playboy era incă din copilărie foarte cuminte. Unde o puneai, acolo stătea. Ca şi acum, de altfel. Cum o pui, aşa stă. Ne referim, bineinţeles, la poziţia ei in emisiunile de televiziune.

In schimb, cea mică se dă mare: Iuliana tănjeşte după succesul surorii ei şi face exact aceleaşi lucruri: şi-a făcut trupă, vrea să pozeze şi ea in reviste pentru bărbaţi, numai că există o mică-mare deosebire. De vreo căţiva centimetri la bust.

Â

Â

SISTER SINISTER. Cheeky Girls au speriat vestul. Nu numai cu melodia "Cheeky Song" (Touch My Bum), ci şi cu faptul că Gabriela, una dintre gemene, a declanşat un intreg scandal la Londra după ce şi-a făcut publică legătura cu parlamentarul Lembit Opik.

Gemenelor Indiggo li s-a spus "Noile surori Kessler" sau "Lolitele din Ţara lui Dracula". Surioarele "cu ochii de căprioare" sunt, fără discuţie, interpretele trupei Bambi. Denisa n-a rămas in umbra surorii mai mari, ci a depăşit-o cu mult… in inălţime. E mai mică de vărstă cu un an, dar mai mare cu un cap decăt Raluca. Iar deosebirile continuă şi in domeniul caracterului, Denisa fiind şi cea mai indrăzneaţă dintre cele două. Chiar dacă nu seamănă de fel (una fiind blondă şi cealaltă brunetă), mulţi cred că sunt gemene.

Fetele tatei. A trecut multă vreme pănă cănd Oana şi Catinca au scăpat de eticheta "fetele lui Roman". Nu că n-ar mai fi ale lui, dar lumea a cam inceput să le deosebească de cănd şi-au lăsat iubiţii dansatori şi şi-a văzut fiecare de cariera ei: Catinca - de funcţia de editor la o revistă mondenă, iar Oana - de postul de organizator de evenimente mondene.

Dacă iniţial Ioana Băsescu era vedeta mondenă a familiei prezidenţiale, pe vremea cănd Elena nu trecuse pe la coafor sau pe la vreun salon de infrumuseţare, acum rolurile s-au schimbat.

Mezina a urcat foarte mult in sondaje şi in clasamentul femeilor frumoase şi celebre, iar Ioana a intrat intr-un con de umbră. Viaţa Elenei Băsescu

s-a schimbat peste noapte, după ce o revistă a avut ideea s-o dea pe măna unor stilişti adevăraţi, care i-au schimbat complet imaginea.

×
Subiecte în articol: antimonden