x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Tragedie în viața lui Ilie Năstase. Celebrul tenismen a plecat de urgență la Botoșani

Tragedie în viața lui Ilie Năstase. Celebrul tenismen a plecat de urgență la Botoșani

de Redacția Jurnalul    |    10 Dec 2022   •   16:44
Tragedie în viața lui Ilie Năstase. Celebrul tenismen a plecat de urgență la Botoșani
Sursa foto: Facebook

Celebrul tenismen Ilie Năstase a plecat de urgență la Botoșani pentru a fi alături de fostul președinte al echipei de fotbal Poli Iași, Cornel Șfaițer, devastat de moartea neașteptată a soției sale, săptămâna trecută. 

„În memoria Danielei Șfaițer, am ținut astăzi să vin personal la Botoșani, să fiu alături și să-l îmbărbătez pe prietenul meu, Cornel Șfaițer”, a scris acesta pe Facebook. 

Daniela Șfaițer a murit în casa familiei din localitatea Vorona. Ea avea 57 de ani și i s-a făcut rău subit. Echipajul medical ajuns de urgență la fața locului nu a putut-o salva. Femeia a suferit un accident vascular cerebral. 

„FC Botoșani este alături de fostul președinte al clubului, Cornel Șfaițer, care trece prin momente extrem de dificile după trecerea în neființă a partenerei sale de viață, Daniela Șfaițer. Întreaga echipă transmite condoleanțe familiei și multă putere pentru a trece peste această tragedie care a întristat întreaga comunitate”, transmite FC Botoșani, pe rețeaua de socializare.

Cei doi au fost cărătoriți timp de 35 de ani și au două fiice. Daniela Șfaițer era patroana complexului comercial Crescendo din Vorona.

 

×