x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Valentina Pelinel - Un sărut neaşteptat

Valentina Pelinel - Un sărut neaşteptat

06 Feb 2008   •   00:00
Valentina Pelinel - Un sărut neaşteptat

14:32Ce făcea în liceu una dintre fainele fete ale patriei? Chiulea...dar nu pentru a ateriza în baruri, ci la prezentări de modă şi la probe de haine. Iată ce a mărturisit Valentina Pelinel (foto, alături de Dj Escu şi Bogdan Nicolai), invitată la emisiunea ProFM’s COOL.

Ce făcea în liceu una dintre fainele fete ale patriei? Chiulea...dar nu pentru a ateriza în baruri, ci la prezentări de modă şi la probe de haine. Iată ce a mărturisit Valentina Pelinel (foto, alături de Dj Escu şi Bogdan Nicolai), invitată la emisiunea ProFM’s COOL.

Cu toate astea, blondina tocea de-i săreau capacele. În clasa a 11-a însă n-a prea mai avut ocazia. A plecat în America pentru a-şi face un nume în modelling. Lucrurile n-au fost roz de la început. "Stăteam într-un apartament de modele. Era oribil, fiind multe fete cu firi diferite. Una era mai dezordonată, alta fuma şi aşa mai departe.” Încet, încet, Pelin(el)ul s-a mai îndulcit, o dată cu banii câştigaţi. Valentina a mai făcut lumină şi într-un dosar ...câtuşi de puţin penal. Cel al primului sărut. "S-a întâmplat când aveam 14 ani. Am fost luată prin surprindere, m-am înroşit şi am fugit. Mi s-a părut că a profitat de mine. Trebuia să mă anunţe înainte”. Ehehei, dacă băiatul nu era diplomat ca Boureanu, ghinion!

 

 

 

×
Subiecte în articol: antimonden