x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Varza le-a dat batai de cap politistilor

Varza le-a dat batai de cap politistilor

07 Oct 2004   •   00:00

Cine a vizionat noua productie a postului National TV, Taxi Driver, a constatat o asemanare izbitoare cu una dintre rubricile carcotasilor, realizate cu camera ascunsa, tot in… taxi.

SIMONA ECOVOIU

Daniel Ilie, Florin Maxineanu, Marius Coanda si Cosmin Natanticu sunt componentii trupelor umoristice Varza si ’Neata, mai nou si prezentatorii emisiunii Taxi Driver, de la National TV.

GALCEAVA. Stiti ce inseamna sa stai de vorba cu patru umoristi? Cosmar! Intrebi pe unul ceva si iti raspunde altul, la caterinca. In cele din urma am ajuns la un numitor comun si am aflat cate ceva despre ei - sau cel putin senzatia asta mi-au creat-o! Sa speram ca nu toate sunt inventii! De pilda, stiati ca Ilie Daniel poarta de 10 ani o bandana si ca, de tot atata vreme, isi castiga existenta si ca sofer de taxi?: "Ideea emisiunii noastre, cu taxiurile, ne apartine, asa ca degeaba fac carcotasii misto de noi, ca le-am furat proiectul, acuzandu-ne de furtisag!", spune el. In replica, carcotasul Gainusa ataca: "Treaba lor, dar noi am iesit primii pe post cu o rubrica de acest gen. De fapt, nu conteaza care a fost primul, ca nici eu n-am inventat roata. Conteaza cui ii iese mai bine. Nu-i dam in judecata, ar fi culmea!, n-am mai fost la tribunal de la cazul "Hancu"".

TRASNITI. I-am supus pe umoristi unui tir de intrebari, la care mi-au raspuns in stilul lor caracteristic. Daca ar deveni, pe rand, presedintele tarii, iata ce ar face cei patru dragalasi cu glia noastra: "As vinde-o!", "As face orice ca sa-mi prelungesc mandatul!", "As cumpara tara de la colegul meu de trupa si as revinde-o!" ori "As pleca in SUA in vizita de lucru si as ramane acolo!". Daca nu v-ati lamurit cu ce aiuriti avem de-a face, stati sa vedeti ce au avut de spus cand i-am intrebat daca au dat spagi. Cosmin cica i-a umplut buzunarul unui medic dermatolog, pentru a-l trata, pare-se, de o boala pe care e mai bine sa nu o mentionam, Marius i-a "omenit" pe angajatii primariei, dar si pe pompieri, Ilie le-a dat bacsis ospatarilor, dar a si primit la randu-i, in calitate de taximetrist. Florin insa ne-a dat gata: "Eu as da spaga pentru ca viitoarea mea sotie, care lucreaza pe un vas de croaziera, sa nu se intoarca acasa bortoasa".

LA AREST. Au avut de-a face, dar nu toti dintre ei, si cu femei de moravuri usoare. De pilda, Cosmin spune ca a platit 60.000 de lei unei prostituate, ca sa-l "resolve", dar a plecat nemultumit: "De fapt, cat dai, atata face!", concluzioneaza neastamparatul actor. Nici nu m-am mai mirat ca au avut probleme la scoala, dar si cu politia, din "n" motive. Ilie a stat la arest timp de 47 de zile, pentru ca a "uitat" sa revina din permisie, ca sa nu mai adaugam ca a fost saltat de zeci de ori de la Cenaclul Flacara al lui Adrian Paunescu, caci venea la spectacole plin de lanturi, ca un adevarat punk-ist: "Am la sectie o gramada de poze. Ma duceau noaptea si, dupa o sedinta foto, ca sa-i zic asa, imi dadeau drumul, fara sa-mi faca mare lucru". Cosmin a avut de-a face cu oamenii legii dupa ce a rupt cateva afise, impreuna cu niste amici: "Drept pedeapsa, am fost obligati sa ne palmuim intre noi, pana ne-am invinetit obrajii". Marius si-a pierdut de cinci ori buletinul, de patru ori carnetul auto si de vreo sase ori pasaportul, asa ca deja i-a facut pe politisti cu nervii.

NONCONFORMISTI. Ca elevi au fost luati in colimator si de catre severii profesori. Pentru ca purta parul lung si blugii taiati, profa de limba rusa i-a facut viata un calvar nonconformistului elev Cosmin Natanticu: "M-a facut homosexual, iar eu i-am zis ca e urata la fel ca limba pe care o preda! Dupa care, m-a lasat corigent nonstop". Desi par niste neghiobi, trebuie sa precizam ca au fost premianti in primii ani de scoala. Despre liderul celor doua trupe, Ilie, va mai spunem ca se afla la a doua casnicie, avand o fetita, Raluca Cristina Octavia, in varsta de 14 ani, iar Marius Coanda este un stra-stranepot al marelui constructor de avioane si inventator Henry Coanda: "Cred ca sunt cel mai amuzant descendent al lui".

COLECTIE

"Am la sectie o gramada de poze. Ma duceau noaptea si, dupa o sedinta foto, ca sa-i zic asa, imi dadeau drumul, fara sa-mi faca mare lucru" - Cosmin Natanticu, umorist

RAVAGII

Florin Maxineanu se declara indragostit de colega lui de televiziune Catrinel Sandu: "Este o femeie singura, acum, ca s-a despartit de Lucian Viziru, si mi-e foarte draga. Din pacate, mi-a zis ca nu poate sa accepte alt barbat langa ea, pana nu-si revine dupa longeviva relatie. Si Cosmin a pus ochii pe Gina Pistol, dar sunt sanse slabe sa iasa ceva: "M-a cerut de barbat, dar cred ca in gluma!". Dupa cum vedeti, nici n-au pus bine piciorul in National TV si cei doi comici deja au facut ravagii printre frumusetile blonde ale postului. Cei patru considera ca cea mai buna prezentatoare tv este Teo Trandafir, iar dintre "solistii" varza ii amintesc pe Costin Marculescu si Bosquito, conform spuselor lui Florin si Cosmin. Trupa Varza si Grupul umoristic ’Neata, impreuna cu alte doua formatii, pregatesc un turneu pe cinste, care se numeste… oare cum, daca nu "Nebuniada"?

  • TRASNITII DIN VARZA SI ’NEATA. Pentru Daniel, Florin, Marius si Cosmin, viata e roz
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden cosmin