x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Vedeta din serialul "Gossip Girl" așteaptă al patrulea copil

Vedeta din serialul "Gossip Girl" așteaptă al patrulea copil

16 Sep 2022   •   09:52
Vedeta din serialul "Gossip Girl" așteaptă al patrulea copil
Sursa foto: Hepta

Cunoscuta actriță americană Blake Lively este însărcinată pentru a patra oară. Ea i-a șocat pe fani la cel de-al 10 lea summit anual Forbes Power Women, de la New York. 

Personajul principal din serialul Gossip Girl și-a făcut apariția cu zâmbetul pe buze și îmbrăcată într-o rochie aurie strălucitoare, pe care a combinat-o cu cercei mari, rotunzi, o bentință albă și pantofi cu toc, scrie pacesix.com.

Actrița de 35 de ani așteaptă al patrulea copil cu soțul său, actorul Ryan Reynolds. Cei doi mai au trei copii, James de 7 ani, Inez în vârstă de 5 ani și Betty de 2 ani. 

Vedeta „Age of Adaline” nu a anunțat încă vestea pe rețelele sociale. Ultima sa postare a fost pe Instagram, în august 2022, unde și-a arătat abdomenul plat în  bikini alb, fără să precizeze când a fost făcută poza.

Black Lively și colegul său din „Green Lantern”, în vârstă de 45 de ani, s-au căsătorit în septembrie 2012. Primul lor copil a venit pe lume doi ani mai târziu iar Inez și Betty s-au născut în 2016, respectiv 2019.

Reynolds a anunțat în octombrie 2021 că își ia un „an sabatic” de la actorie pentru a se concentra asupra vieții de  familie.

„Ei bine, am făcut multe în cariera mea… și nu vreau să ratez această perioadă cu copiii mei. Vreau ca ei să aibă o viață normală. Cred că este important pentru dezvoltarea lor și îmi place foarte mult să fiu un tată prezent. Îmi place să-i duc la școală dimineața”, a explicat actorul într-un interviu pentru LinkedIn News, în decembrie 2021. 

El și Lively au vorbit de-a lungul anilor despre planurile lor de a avea mulți copii. Actorul a explicat că amândoi provin din familii numeroase. 

„Ne-ar plăcea să avem o familie mare. Mulți spun că este o nebunie, dar vom ști doar când vom ajune acolo. Cred că vom experimenta acest lucru fiind destul de fericiți”, a explicat Reynolds, nominalizat la Globul de Aur în 2013. 

 

 

 

×
Subiecte în articol: blake lively ryan reynolds