x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden YAMI-YAMI - Slăbiciunea lui Betty: morcovii

YAMI-YAMI - Slăbiciunea lui Betty: morcovii

de Anca Stanescu    |    21 Oct 2007   •   00:00
YAMI-YAMI - Slăbiciunea lui Betty: morcovii

Restaurantul "Coliba Haiducilor" din Poiana Braşov trebuie să-şi refacă proviziile de murături. Trecerea trupei Etnic şi a lui Moroşanu (foto) pe acolo, la o căntare, nu s-a lăsat fără urmări.

Restaurantul "Coliba Haiducilor" din Poiana Braşov trebuie să-şi refacă proviziile de murături. Trecerea trupei Etnic şi a lui Moroşanu (foto) pe acolo, la o căntare, nu s-a lăsat fără urmări. Nici pe scenă, unde petrecăreţii, incinşi, au fredonat alături de ei "Hora la romăni", "Aşa-mi vine căteodată" şi "Aşa beu oamenii buni", nici in spatele scenei.

După terminarea programului, interpreţii au luat cu asalt cămara de murături. N-a fost nevoie de prea multe indemnuri pentru a se dedulci la tot felul de specialităţi.

Cu această ocazie, s-a aflat şi la ce răvneşte Bety in taină: la pepeni, la mere şi la morcovi - toate murate, bineinţeles! Alimentăndu-se intens cu tot ce-a văzut aici, s-a "sacrificat" şi n-a mai putut să mănănce friptura şi pastrama servite.

Vorba căntecului, "Aşa-i romănul", şi tot aşa (de pofticioşi) is şi tinerii noştri care se infruptă cu spor din toată bunătăţile autohtone. Punem pariu (pe-un morcovel bine murat) că-n curănd işi vor imbăia coardele vocale cu vinişor şi pălincă? Trebuie să se incălzească dacă vine frigul...

×
Subiecte în articol: antimonden