x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Zăvoranu, convinsă că Huidu şi Găinuşă au săpat-o

Zăvoranu, convinsă că Huidu şi Găinuşă au săpat-o

de Oana-Maria Baltoc    |    21 Mar 2008   •   00:00

Prima TV a anunţat joi că a încetat negocierile cu Oana Zăvoranu pentru achiziţionarea serialului inspirat din viaţa vedetei, “Răzbunarea Oanei”.

Prima TV a anunţat joi că a încetat negocierile cu Oana Zăvoranu pentru achiziţionarea serialului inspirat din viaţa vedetei, “Răzbunarea Oanei”. În comunicatul trimis către redacţii se arată că tratativele au încetat “datorită diferenţelor în abordare şi ca urmare a faptului că aşteptările celor două părţi nu coincid”. În acelaşi comunicat, preşedintele Prima TV, Christoph Buerge, precizează: “Modul explicit în care doamna Zăvoranu comunică şi comentează public diferite subiecte nu reflectă stilul postului Prima TV şi, ca urmare, nu văd posibilitatea unei colaborări. Îi dorim succes cu acest proiect”.

 

 

 

Războiul Huidu & Găinuşă vs Zăvoranu. De cealaltă parte, Oana Zăvoranu spune că a fost luată prin surprindere de modul în care s-a procedat în această privinţa, cu atât mai mult cu cât Prima TV s-a arătat extrem de interesată de încheierea unui contract: “Sunt convinsă că în spatele acestei decizii se află Huidu şi Găinuşă. Ei s-au comportat acum exact ca singura femeie de pe insulă, unica şi cea mai frumoasă, care luptă din toate puterile să elimine concurenţa atunci când apare încă o femeie prin zonă. Asta îmi confirmă că le-a fost teamă de mine. Pot să spun că la ultimele întâlniri cu cei de la Prima TV, după ce regizorul Petre Năstase le-a arătat sinopsisul episodului-pilot, m-au rugat să încetez orice negocieri cu alte televiziuni pentru că vor acest proiect cu orice preţ. Pentru că eram bombardată cu telefoane dinspre Prima TV, chiar am încetinit pentru o vreme demersurile în cazul celorlalte propuneri. Dar normal că nu am încheiat discuţiile cu nimeni şi, după cum s-a dovedit, bine am făcut. Norocul meu că s-a întâmplat aşa, pentru că astfel am realizat de ce Prima TV nu a fost niciodată în topul audienţelor. Nu poţi să lucrezi cu oameni cum sunt Huidu şi Găinuşă şi să faci performanţă. Am vorbit cu regizorul Petre Năstase, care mi-a transmis că a fost sunat din partea unei televiziuni de primă mână, categoric interesată de proiect, şi că se doreşte cât mai repede un răspuns”, a precizat Oana Zăvoranu.

×
Subiecte în articol: antimonden huidu gainusa zavoranu huidu g