x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Prima confruntare la „Chefi la cuțite” se lasă cu scandal între Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu

Prima confruntare la „Chefi la cuțite” se lasă cu scandal între Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu

16 Oct 2016   •   10:45
Prima confruntare la „Chefi la cuțite” se lasă cu scandal  între Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu

Odată echipele formate, „Chefi la cuțite” intră în etapa confruntărilor. Cea mai aprigă și plină de suspans, cea mai explozivă și presărată cu momente tensionate, această etapă care debutează de luni, 17 octombrie, de la 20.30, ascute și mai mult cuțitele între jurați. Este momentul în care fiecare dintre cei trei își pune în aplicare strategia cu care a intrat în minte încă de la primele degustări, când se formează alianțe, se leagă prietenii, se țes intrigi, se râde de bucurie când un concurent e salvat și curg lacrimi amare când se greșește. Chefii Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au acum echipele formate și fiecare dintre ei are un plan prin care speră să își ducă cât mai mulți oameni în finală. Prietenia dintre ei trei e înlocuită acum cu strategii menite să îi facă învingători. Iar prima confruntare din acest sezon reușește să nască un scandal monstru între chefi. „Scărlătescule, nu ai ce să cauți aici”, va striga dezlănțuit chef Dumitrescu, enervat la culme. „Nu joci corect”, va puncta cu nervii întinși la maximum și chef Bontea, „nu este posibil așa ceva”. Ce anume îi deranjează atât de tare pe cei doi și de ce chef Scărlătescu se va apăra spunând că Dumitrescu și Bontea s-au aliat împotriva lui, telespectatorii Antena 1 află luni la „Chefi la cuțite”.

Prima confruntare aduce și prima temă în bucătărie: echipele roșie, gri și neagră trebuie să gătească un preparat tradițional românesc reinterpretat. Jurizarea va aduce cu sine, conform formatului, și un duel, care se termină prin eliminări. Cine intră la duel, ce farfurii aproape că îi scot din minți pe cei trei chefi, dar și care îi vor face să se simtă mândri, cine pleacă acasă și ce intrigi prind contur între echipe rămâne de văzut luni la Antena 1.   

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite