x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii 3 semne esențiale că partenerul tău te iubește cu adevărat

3 semne esențiale că partenerul tău te iubește cu adevărat

de Redacție Jurnalul    |    18 Sep 2024   •   19:30
3 semne esențiale că partenerul tău te iubește cu adevărat
Sursa foto: Hepta

Fiecare dintre noi se naște cu dorința de a fi iubit și îngrijit. Este ceva care nu dispare niciodată. Putem să ne pierdem părul și silueta tinereții noastre, dar nevoia și dorința de iubire nu se diminuează cu timpul. După cum spune Frank A. Clark: „Un copil se naște cu nevoia de a fi iubit, și nu o depășește niciodată.”

Desigur, există mai mult de trei moduri de a ști dacă ești iubit mai mult decât crezi, dar aceste trei semne sunt elementele de bază ale unei relații puternice.

1. Respectați regulile disputelor
Aceasta înseamnă că știți cum să nu fiți de acord unul cu celălalt fără a provoca daune ireparabile celeilalte persoane. Cu alte cuvinte, nu amenințați să vă despărțiți sau să plecați doar pentru a obține ce vreți. Nu folosiți cruzimea ca armă pentru a răni pe cealaltă persoană.

Cu toții spunem la furie, uneori, lucruri care nu sunt frumoase și le regretăm, dar trebuie să fie un eveniment rar și nu un tipar de luptă. Dezacordurile și discuțiile despre direcențe trebuie făcute cu respect și deschidere pentru a avea o relație fericită.

2. Vă simțiți în siguranță
Dumnezeu știe că a face față frustrărilor de zi cu zi și instabilitatea lumii este suficient de stresantă. Nu avem nevoie de nicio presiune suplimentară din partea celor apropiați. Dacă nu te poți simți în siguranță să fii tu și să te exprimi în relația ta, probabil că nu simți iubirea adevărată. Dragostea nu poate crește decât dacă este hrănită cu bunătate.

3. Vă acceptați unul pe celălalt așa cum sunteți
Un indiciu important al iubirii adevărate este atunci când poți înceta să judeci persoana cu care ești și să o vezi ca pe un individ unic, cu slăbiciunile și ciudateniile sale. Judecata este unul dintre cei mai mari distrugători ai iubirii și conexiunii, așa cum a demonstrat într-un studiu al Asociației Americane de Psihologie privind comportamentul și criticile conjugale.

Maica Tereza a spus cel mai bine: „Dacă judeci oamenii, nu ai timp să-i iubești”. Când judeci pe altul, tendința este să vrei să-l schimbi. Acesta este un mod în care ne spunem că avem dreptate și cealaltă persoană greșește. Dacă vrei să ai dreptate în orice, nu vei fi niciodată fericit, potrivit yourtango.com.


 

×
Subiecte în articol: dragoste iubire relatie