x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii Caracteristicile bărbaților Sigma. Asemănări și diferențe cu bărbații Alfa

Caracteristicile bărbaților Sigma. Asemănări și diferențe cu bărbații Alfa

de Redacția Jurnalul    |    19 Mar 2024   •   18:30
Caracteristicile bărbaților Sigma. Asemănări și diferențe cu bărbații Alfa
Sursa foto: Hepta

Dacă despre bărbații Alfa am tot auzit, despre bărbații Sigma nu știm prea multe.

Cele două tipologii au multe în comun. Sunt încrezători în forțele proprii și ambițioși. Diferența principală constă în atitudine. În timp ce bărbații Alfa vor să ajungă în vârful ierarhiei sociale, cei SIgma nu au nevoie de validare și sunt foarte independenți. 

Iată caracteristicile bărbaților Sigma:

Nu contează așteptările celorlalți

Alfa se află la conducere, Beta sunt adepții iar Sigma sunt undeva în afara acestor reguli. Ierarhia nu înseamnă nimic pentru ei și toate normele și tendințele stabilite de societate ( în special cele stabilite de Alfa) sunt lipsite de sens. Nu le poți spune cum să se îmbrace sau cum să acționeze. Ei fac ce vor.

Încalcă regulile

La fel ca Alfa, bărbații Sigma se luptă cu autoritatea. Sigma sunt, de obicei, lucrători independenți, păstrează liniștea și flexibilitatea. Este mai bine pentru ei să lucreze singuri deoarece nu au probleme în gestionarea timpului și în organizare.â

Nu caută validare

Bărbații Sigma nu se bazează pe lux pentru a simți succesul. Ei nu încearcă să se valideze cu lucruri scumpe pentru că înțeleg că lucrurile materiale nu pot înlocui valoarea de sine. Tu te faci” este motto-ul lor, notează ziarulring.ro.

×
Subiecte în articol: barbati sigma alfa