x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Revelion 2016. Petreceri în aer liber, la Braşov, Râşnov, Predeal și Făgăraş

Revelion 2016. Petreceri în aer liber, la Braşov, Râşnov, Predeal și Făgăraş

28 Dec 2015   •   15:01
Revelion 2016. Petreceri în aer liber, la Braşov, Râşnov, Predeal și Făgăraş

Primăria Braşov organizează Revelionul 2016 în Piaţa Sfatului, fără focuri de artificii la trecerea dintre ani. Potrivit biroului de presă al instituţiei, spectacolul va începe la ora 22.30 şi se va încheia puţin după miezul nopţii, cu un spectacol de lumini şi lasere.

VEZI IMAGINI LIVE DIN BRAȘOV - CENTRUL VECHI


Printre artiştii care vor urca pe scena din Piaţa Sfatului se vor afla Crush & Alexandra Ungureanu, alături de artişti locali. În acest an, în programul de Revelion nu a fost inclusă muzica populară.

La Râşnov, în centrul oraşului va avea loc un spectacol cu muzică de fanfară, timp de o oră, începând cu 23.30. Primarul oraşului, Adrian Veştea, a precizat pentru AGERPRES că la miezul nopţii va avea loc un foc de artificii.

Şi la Predeal, la baza pârtiei Clăbucet va fi organizat un spectacol susţinut de mai mulţi DJ, începând de la ora 23.30 până la ora 01,30. Primăria nu va organiza un foc de artificii, dar cel mai probabil agenţii economici care deservesc zona vor folosi artificiile la miezul nopţii, a declarat pentru AGERPRES primarul localităţii, Liviu Cocoş.

Primăria Făgăraş organizează un spectacol de muzică populară în faţa Casei de Cultură, începând cu ora 23.30 până la ora 24.00 când va avea loc focul de artificii, au precizat pentru AGERPRES organizatorii evenimentului.

Sursa: Agerpres
 

×
Subiecte în articol: brasov râşnov predeal fagaras revelion 2016