x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Ruby și Dorian Popa, în competiție la un concurs de muls capre: ”Mie îmi era prea milă”

Ruby și Dorian Popa, în competiție la un concurs de muls capre: ”Mie îmi era prea milă”

28 Iul 2018   •   16:45
Ruby și Dorian Popa, în competiție la un concurs de muls capre: ”Mie îmi era prea milă”

Cea de-a patra ediție a reality show-ului ”Poftiți la Nea Mărin”, difuzată duminică, luni și marți, de la ora 20.00, la Antena 1, este una plină de provocări pentru vedetele invitate să-l ajute pe Nea Mărin în administrarea restaurantului de pe malul Mării Negre.


Rona Hartner, Ruby, Dorian Popa și Edi Stancu vor face tot posibilul să mențină profitabilă afacerea lui Nea Mărin.
Printre multele sarcini pe care vedetele le vor primi se numără, de această dată, mulsul caprelor. Și ca să fie sigur că va obține rezultatele dorite, Nea Mărin decide să organizeze un concurs, astfel că Ruby și Dorian vor fi în competiție. Cel care reușește să obțină mai mult lapte este desemnat câștigător.

”Mie îmi e prea milă. Pur și simplu simt că nu pot să le trag de uger, mă gândesc că le doare. Cum să trag așa de ele?”, se destăinuie Dorian Popa spre amuzamentul colegilor săi de echipă.

Cum vor reuși cei doi să-și ducă la bun sfârșit sarcina primită și la ce alte provocări vor fi vedetele nevoite să facă față, telespectatorii vor vedea în cadrul celei de-a patra ediție ”Poftiți la Nea Mărin”, difuzată duminică, luni și marți, de la ora 20.00, la Antena. 

×