x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Sezonul 3 al serialului “Suits” (“Costume”) are premiera pe Happy Channel

Sezonul 3 al serialului “Suits” (“Costume”) are premiera pe Happy Channel

16 Noi 2016   •   15:15
Sezonul 3 al serialului “Suits” (“Costume”) are premiera pe Happy Channel

Începând de joi, 17 noiembrie, de la 23:50 la 00:50, Happy Channel difuzează un nou sezon al serialului american “Suits” (“Costume”). Sezonul 3 vine cu răsturnări de situație și cazuri provocatoare care complică viața avocaților.

 

Serialul urmărește aventurile unui tânăr cu potențial care, deși nu a terminat facultatea, a ajuns să lucreze la una dintre cele mai bune firme de avocatură din New York. Datoria lui și a colegilor săi de breaslă este readucă ordinea în societate, dar și în propriile vieți.

 

Din distribuția serialului nominalizat la TV Guide Awards, People's Choice Awards și ALMA Awards fac parte actori carismatici: Gabriel Macht  (Harvey Specter), Patrick J. Adams (Mike Ross), Rick Hoffman (Louis Litt), Meghan Markle (Rachel Zane), Sarah Rafferty (Donna Paulsen) și Gina Torres (Jessica Pearson).

 

“Suits” (“Costume”), un serial cu și despre avocați determinați și bine pregătiți, dialoguri bine construite, intrigi captivante, dramă, cazuri interesante, umor de calitate, dar și momente romantice, poate fi vizionat de publicul din România, de luni până vineri, de la 23:50 la 00:50, doar pe Happy Channel!

 

×