x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Show-ul "Te cunosc de undeva!", lider de audienta la orase

Show-ul "Te cunosc de undeva!", lider de audienta la orase

05 Mar 2017   •   12:25
Show-ul "Te cunosc de undeva!", lider de audienta la orase

 

Show-ul "Te cunosc de undeva!", care l-a desemnat castigator pe "Cuza", cu o transformare in Rafaella Carra, a fost sambata seara lider de audienta in mediul urban. Emisiunea prezentata de Alina Puscas si Cosmin Selesi a adunat in fata micilor ecrane 1.742.000 de telespectatori la nivelul publicului din toata tara, in minutul de maxima audienta, de la 21.37.

Astfel, la nivelul publicului de la orase, Antena 1 s-a situat pe primul loc si a obtinut sambata seara, pe perioada difuzarii emisiunii (19.57 - 23.16), o audienta medie de  8,3 puncte de rating si o cota de piata de 18,5%, in timp ce urmatorul clasat, Pro TV, inregistra  7,9 puncte de rating si o cota de piata de 17,6%.

Așadar, sâmbăta aceasta, la "Te cunosc de undeva!", Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu s-au transformat  într-un personaj pe care masca și, în special, talentul l-au făcut celebru, Carla's Dreams, și au cântat "în oglindă" îmbrăcați cu hanoracele membrilor trupei din Republica Moldova. Alex Vasilache a încercat un nou travesti și a imitat-o pe Aretha Franklin, pe care revista Rolling Stone a clasat-o pe primul loc în topul celor mai buni cântăreți din toate timpurile, Ruby a interpretat "Unde e Târgoviștea?", transformată în Ileana Sărăroiu, și a cântat pentru prima dată cu taraf, in timp ce Bianca Sârbu a avut de dus la bun sfârșit un travesti foarte greu, transformată în muzicianul american Usher. Biu Marquetti a fost îndrăzneață precum Delia în videoclipul piesei "1234 (Unde dragoste nu e)", Anda Adam a devenit pentru o seară Katy Perry și a venit pe scena show-ului cu... parașuta, Max Dragomir a facut un spectacol total, transformat în Bruno Mars, în timp ce Sore a fost Pepe și a beneficiat de un "corp de balet" absolut special: juratii si prezentatorii show-ului.

În deschiderea galei, pe scenă au urcat Florin Ristei și trupa sa, FreeStay, care au cântat alături de Mario Fresh și Lino, doi tineri interpreți de a căror carieră muzicală au grijă Alex Velea si Antonia. De altfel, Alex Velea, câștigător al celui de-al cincilea sezon al show-ului, a venit sâmbătă la "Te cunosc de undeva!" împreună cu Antonia, ca să-i susțină pe Mario și Lino.

Cea mai buna transformare a serii a fost aleasa cea a lui "Cuza", care a  imitat o italiancă ale cărei mișcări de dans au făcut istorie chiar și la "Te cunosc de undeva!", Rafaella Carra.

×