x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Spectacole Începe numărătoarea inversă până la Electric Castle

Începe numărătoarea inversă până la Electric Castle

16 Iul 2018   •   17:00
Începe numărătoarea inversă până la Electric Castle

Pregătirile pentru Electric Castle sunt în desfăşurare la domeniul Banffy, din comuna clujeană Bonţida. Festivalul se va desfăşura între 18 şi 22 iulie.

Ediţia a şasea va debuta miercuri începând cu ora 14:00. Cu toate acestea, pentru cei care au ales să se cazeze în cadrul festivalului vor avea acces începând cu ora 10:00, iar primele autobuze către Electric Castle vor pleca începând cu ora 8:00 şi vor circula non-stop, la intervale de maximum 20 de minute. Cele două staţii din Cluj-Napoca sunt: Sala Sporturilor “Horia Demian” şi Iulius Mall. Există şi varianta cu trenul, pentru că toate trenurile care vor trece prin localitatea Bonţida, indiferent de destinaţie, vor opri în localitate în cele cinci zile de festival.

Organizatorii festivalului au pregătit un teren cu 30% mai mare decât la ediţia precedentă, astfel că acesta a ajuns la o suprafaţă totală de 300.000 de metri pătraţi.  

Pe cele nouă scene ale festivalului vor urca: Damian Marley, Jessie J, London Grammar, Groove Armada, Wolf Alice, Netsky, Valentino Khan, Jr Cooper, Mura Masa şi mulţi alţii.

×
Subiecte în articol: Electric Castle 2018