x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Spectacole „Industria” din spatele Regelui valsului, André Rieu

„Industria” din spatele Regelui valsului, André Rieu

de Maria Coman    |    05 Iun 2015   •   08:21
„Industria” din spatele Regelui valsului, André Rieu

Artistul va susține șapte concerte la București, astăzi, mâine, poimâine şi apoi pe 11,12,13 și 14 iunie, ceea ce reprezintă o premieră atât pentru publicul român, cât și pentru celebrul artist.

André Rieu este cel mai bine vândut muzician clasic din toate timpurile. În concertele sale, cântă la vioară, dirijează şi interacţionează cu publicul la fiecare piesă.

Citeşte şi Andre Rieu la Bucureşti. Regulile de acces la concertele lui Andre Rieu

Anual, André Rieu şi orchestra sa susţin aproximativ 100 de concerte peste tot în lume, în faţa a peste jumătate de milion de spectatori. André trăieşte şi lucrează în Maastricht, iar membrii orchestrei sale provin din zece ţări.

Are un studio propriu de înregistrări, o agenţie de turism, o grădiniţă pentru copiii celor din orchestră, propriile autobuze, plus un atelier complet în care sunt făcute costumele pentru concertele sale. Rieu şi orchestra călătoresc cu o echipă întreagă de bucătari, medici şi antrenori de fitness.

Citeşte şi Andre Rieu la Bucureşti. Trafic blocat în Centrul Capitalei, pentru concertele lui Andre Rieu

Pentru André Rieu, familia este cel mai important factor de succes. Este căsătorit de 40 de ani cu Marjorie, o fostă profesoară de germană și italiană.
 

×
Subiecte în articol: Andre Rieu