x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Spectacole Noutăţi Untold: Check-in online şi sistem integral de plată

Noutăţi Untold: Check-in online şi sistem integral de plată

31 Iul 2018   •   11:56
Noutăţi Untold: Check-in online şi sistem integral de plată
Sursa foto: untold.com

Mai sunt doar câteva zile până la unul dintre cel mai aşteptate festivaluri din România, Untold, când vor urca pe scenele festivalului nume mari din industria muzicală, precum Black Eyed Peas, The Prodigy, The Chainsmokers, Armin Van Buuren, Steve Aoki, Tiesto şi mulţi alţii.

Untold vine anul acesta şi cu unele noutăţi, precum sistemul de check-in online şi acces. Astfel, anul acesta participanţii au şansa să îşi facă check-in-ul prin intermediul aplicaţiei Untold sau pe site-ul untold.com, prin intermediul unei adrese de email pentru completarea procesului.

Prin această modalitate, participanţii îşi pot încărca online brăţările cu bani, iar suma va deveni activă în momentul în care aceştia vor primi brăţara de la corturile de check-in, în urma prezentării biletului de acces, potrivit Ziua de Cluj.

În plus, sistemul de plată Festipay va fi implementat într-o formulă integrată cu sistemul de acces. Astfel, participanţii vor avea la dispoziţie o brăţară din ţesut textil cu un chip RFID integrat. Pe lângă cele 80 de puncte de încărcare a brăţărilor, participanţii îşi pot încărca brăţara online şi în timpul festivalului, prin aplicaţia mobilă Untold.

Banii necheltuiţi pot fi recuperaţi pe toată perioada festivalului de la orice CREDIT POINT.

 

×