x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Spectacole „Spărgătorul de nuci”, duminică, la Sala Palatului

„Spărgătorul de nuci”, duminică, la Sala Palatului

de Maria Coman    |    14 Ian 2016   •   16:45
„Spărgătorul de nuci”, duminică, la Sala Palatului

Ansamblul de Balet pe Gheață din Sankt Petersburg revine pe 17 ianuarie 2016, la Sala Palatului, începând cu ora 18:00, pentru a aduce în fața spectatorilor faimosul spectacol „Spărgătorul de nuci”.

Atmosfera magică va fi întreținută de grația patinatorilor ruși, care promit un show cu mult mai spectaculos și cu mult mai multe costume strălucitoare.Majoritatea patinatorilor actuali provin din perechile de patinatori ce au câștigat concursuri naționale și internaționale.

În decursul timpului, corpul de balet a fost completat și de alte figuri proeminente ale lumii patinajului artistic, perechea Ludmila Beloussova și Oleg Protopopov – ce au în palmares titluri europene, mondiale și olimpice, Alexei Ulanov, campion olimpic, mondial și european, sau Ludmila Smirnova – laureată la numeroase campionate olimpice, mondiale și europene.

Aceștia sunt doar câțiva dintre cei care, de-a lungul anilor, au dat strălucire spectacolelor Baletului pe Gheață din Sankt Petersburg. În prezent, nu mai puţin de 20 de balerini din cadrul ansamblului dețin titlul de Maestru Al Sporturilor în Rusia pentru victoriile reputate în competiții naționale și internaționale de patinaj artistic.
 

×