x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Striptease pe scena „X Factor”

Striptease pe scena „X Factor”

09 Sep 2016   •   17:06
Striptease pe scena „X Factor”

Vineri seara la „X Factor”, în prima ediție din acest sezon, telespectatorii Antena 1 se vor afla față în față cu momente de-a dreptul incendiare.

Așa se face că unul dintre concurenți va reuți să îi uimească pe cei patru jurați pentru că numărul său de la audiții va include și un moment de... striptease! Alex, un student la tehnică dentară, va renunța la haine și, cu mișcări languroase, va dansa provocator la bustul gol.

Delia va pune picioarele pe birou și, cu o privire parca hipnotizată, va fredona alături de concurent versuri sugestive ale piesei ”Uptown Funk”.

Și reacția lui Horia Brenciu va fi pe măsură: simpaticul jurat îl va întreba pe concurent de ce nu merge la „Tempation Island – Insula iubirii”, iar răspunsul acestuia va smulge hohote de râs: „Numai dacă veniți și dumneavoastră”.

Totodată jurizarea lui Horia pentru acest moment va rămâne în istoria show-lui „X Factor”. Despre ce este vorba, dar și dacă atuurile fizice și spectacolul de striptease oferit de Alex îl vor ajuta să treacă în etapa următoare, telespectatorii Antena 1 vor afla vineri, 9 septembrie, de la ora 20.30, în prima ediție din acest sezon.  

×