x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Dumbo, elefantul zburător, imprimat pe parchet!

Dumbo, elefantul zburător, imprimat pe parchet!

de Otilia Vintilă-Bolchiş    |    29 Mai 2008   •   00:00

Tocmai ce am povestit în paginile anterioare despre cît de tare apreciază cei mici culoarea în camera lor. Venim acum să pre­zentăm o noutate dedicată copilaşilor care respectă întocmai acest conside­rent: parchetul la­minat pentru copii Bambino

Tocmai ce am povestit în paginile anterioare despre cît de tare apreciază cei mici culoarea în camera lor. Venim acum să pre­zentăm o noutate dedicată copilaşilor care respectă întocmai acest conside­rent. Este vorba despre parchetul la­minat pentru copii Bambino, comercializat în ţara noastră de cei de la Pro­ges. Această soluţie de acoperire a podelei este una care cu siguranţă va lua ochii celor mici datorită imprimeului ce o acoperă. Vi-l mai amintiţi pe Dumbo, elefantul zburător dintr-un serial celebru de desene animate? El este prota­gonistul scenelor suprinse în imaginile imprimate.

 

Caracteristici tehnice

Dar, să revenim la lucruri pe înţelesul celor mari, respectiv cîteva caracteristici tehnice de care mama şi tata trebuie să ţină seama la alegerea parchetului. Anume faptul că este bun izolator termic şi fonic, antistatic (calitate importantă de vreme ce copiii obişnuiesc să se tăvălească destul de des pe du­şu­mele), este greu inflamabil şi rezistă la substanţe chimice, abrazive, zgîrieturi, coloranţi, raze ultraviolete şi presiune. Produsul este pretabil la încăl­zirea prin pardoseală cu apă şi se montează uşor prin sistemul Clic2Clic.


Frigiderul care îţi vorbeşte

De puţină vreme a fost lansat pe piaţa din România de Beko un produs ingenios, respectiv combina frigori­fică cu Voice Recorder.Pe scurt, produsul oferă, pe lîngă caracteristicile sale esenţiale de electrocasnic destinat păstrării alimentelor la temperatura optimă, o perspectivă diferită în ceea ce priveşte comunicarea în familie. Printr-o simplă apăsare de buton, utilizatorul poate lăsa, prin intermediul frigiderului, mesaje pentru cei dragi sau poate asculta mesajele care i-au fost lăsate. În plus, timer-ul încorporat în display-ul digital poate fi de ajutor atunci cînd este nevoie să se pla­nifice tot felul de operaţiuni specifice spaţiului bucătăriei.

×