x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul LOGAN II a ieşit la teste. Vezi primele imagini spion

LOGAN II a ieşit la teste. Vezi primele imagini spion

22 Iun 2012   •   13:17
LOGAN II a ieşit la teste. Vezi primele imagini spion

Dacia Logan este un proiect care a debutat in 2004, in incercarea Renault de a cuceri piata low-cost. Datorita costului scazut si utilitatii, Logan a devenit extrem de popular nu numai in Romania, ci si pe alte piete, inclusiv Germania.

Masina a primit un "facelift", e adevarat minor, si Renault a inceput dezvoltarea celei de-a doua generatii Logan.

Fotografii autoevolution.com au surprins noul Logan in timpul unor teste inaintea intrarii in productie. Masina era acoperita, astfel ca nu au putut fi obseravate prea multe detalii.

Logan II se bazeaza pe platforma Renault Fluence, ceea ce inseamna ca spatiul interior va fi mai generos, iar dotarile vor fi la inaltimea unei masini dintr-o clasa superioara.

Ca si stil, Logan II promite sa ofere ceea ce prima generatie nu a putut. Ca si concept, masina va putea fi vazuta in aceasta toamna, la Paris Motor Show, Logan II urmand a fi lansat oficial, in martie 2013, cu prilejul Salonului Auto de la Geneva.

Pretul Logan 2 este estimat sa creasca cu 200 de euro, ceea ce inseamna ca, pentru piata franceza, preturile pentru varianta de baza vor pleca de la 7.800 de euro.

Pentru mai multe imagini click AICI

×