x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Noi resurse de inspiraţie clasică

Noi resurse de inspiraţie clasică

de Otilia Vintilă-Bolchiş    |    15 Mar 2008   •   00:00

Unul dintre motivele pentru care stilul clasic de amenajare este plăcut şi atractiv este marea sa ca­litate de a reuşi să compună în interioarele care-l “adoptă” o atmosferă liniştită, elegantă şi graţioasă, într-un dezacord total cu realitatea agitată ce trebuie înfruntată zi de zi.

 

Mobilier şi decoraţiuni în acest stil

 

Unul dintre motivele pentru care stilul clasic de amenajare este plăcut şi atractiv este marea sa ca­litate de a reuşi să compună în interioarele care-l “adoptă” o atmosferă liniştită, elegantă şi graţioasă, într-un dezacord total cu realitatea agitată ce trebuie înfruntată zi de zi. Efectul pe care acesta îl are este asemănător cu acela pe care muzica clasică reuşeşte să-l stârnească în cei care au plăcerea de a o asculta. Acelora care acest stil de amenajare le este pe plac le aducem la cunoştinţă faptul că două noi magazine şi un showroom de tip cash&carry sunt programate a se deschide în prima jumătate a acestui an. Sunt magazine ce vor prezenta produse purtând marca European Heritage şi vor fi deschise în următoarea ordine: primul dintre ele se deschide chiar astăzi în Bucureşti în cadrul complexului Home&Design Mall, iar următoarele vor fi inaugurate în Sibiu – Mobilia, European Retail Park, la 1.04.2008, şi Târgovişte – Showroom şi depozit, Str. Găeşti nr. 1, la 10.05.2008.

 

Ce găsiţi aici

Oferta de produse cuprinde mobilier şi decoraţiuni pentru sufragerie, cameră de studiu, hol, dormitor sau bucătărie. Este inclusă aici mobila din lemn masiv în stil rustic, finisată la cerere în diferite culori, dar şi reproduceri în stilul secolului al XVIII-lea şi al XIX-lea: comode, console, birouri şi scaune, saloane în stil antic tapiţate cu stofă nouă. Toate informaţiile privitoare la această colecţie le descoperiţi accesând site-ul: www.european-heritage.ro.

 

Încărcare frontală

O nouă gamă de maşini de spălat rufe Hotpoint-Ariston, cu încărcare frontală standard, a fost concepută pentru a răspunde tuturor cerinţelor de spălare zilnice, dar şi ale încărcăturilor mari. Printre noile modele se numără şi maşina de spălat ARXXD 149 (EU), care oferă o capacitate maximă de încărcare de 7 kg, dar şi o multitudine de programe uşor de folosit şi memorat. Un program interesant aflat în “dotarea” acesui model este programul Mix 15’, dedicat celor care doresc să spele în numai 15 minute până la 1,5 kg de rufe cu ţesătură diferită, economisind astfel timp şi energie.

 

Pentru suprafeţe umede/uscate

Pentru întreţinerea casei, a garajului, a atelierelor, clădirilor de birouri şi chiar a spaţiilor industriale au fost concepute de Stihl două noi modele de aspiratoare pentru suprafeţe, respectiv modelele SE 61E şi SE 121E. SE 61E are o putere absorbită maximă de 1.300 W, având o capacitate de absorbţie a parti­culelor de 20 l. Modelul SE 121E este destinat spaţiilor care au nevoie de unelte de curăţenie mai complexe – are o putere absorbită maximă de 1.500 W şi o capacitate de absorbţie de 27 l. Ambele modele de aspiratoare sunt dotate cu sisteme de cuplare automată şi cu adaptoare pentru unealta electrică.

Cu alte cuvinte, pot fi folosite pe bancul de lucru, pentru îndepărtarea prafului, şpanului, lichidelor sau parti­culelor de murdărie. Se montează direct la uneltele electrice utilizate în gospodărie pentru tăierea lemnului sau metalului.

×