x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Piese de mobilier vedete de cinema!

Piese de mobilier vedete de cinema!

de Otilia Vintilă-Bolchiş    |    13 Noi 2008   •   00:00

Canapeaua Alpha şi scaunul Mariposa
Pentru că tot s-a lansat în România în această perioadă cel de-al 22-lea film din seria James Bond, Quantum of Solance (premiera a avut loc la data de 7 noiembrie), avem şi noi să vă prezentăm două dintre vedetele acestuia! Şi să nu credeţi cumva, citind aceste prime rânduri, că am încurcat suplimentul Jurnalul casei mele cu Jurnalul TV, rubrica de film! Din motive de "premieră în România", în numărul de vinerea trecută al acestuia din urmă în cadrul rubricii mai sus-amintite a fost tratat exact acelaşi subiect, numai că pe alte considerente.



Protagonistele
Pentru a ţine pasul cu actualitatea, ne ocupăm şi noi de cele care ţin de decorul de interior adus în prim-plan în cadrul filmului, decor care a avut drept vedete, printre altele, şi canapeau Alpha şi scaunul Mariposa, purtând semnătura BoConcept. Două produse de mobilier ce se integrează perfect în cadrul glamour şi stylish pe care filmul îl propune. Acestea sunt protagoniste ale decorului compus pentru una dintre scenele-cheie ale filmului, care se desfăşoară în cadrul unei petreceri din Bolivia.  Pentru această scenă au fost folosite canapele, fotolii şi pouf-uri Alpha din piele albă. Pentru amenajarea lobby-ului hotelului Grand Andean, ce găzduieşte o altă scenă importantă în desfăşurarea acţiunii, s-a folosit, de asemenea, mobilier BoConcept. Vedeta acestui cadru este scaunul de bar Mariposa. Preţuri şi informaţii suplimentare despre aceste produse descoperiţi pe site-ul www.boconcept.ro.



Interesant pentru zona băii!
Cu ocazia Cersaie 2008, târg de referinţă pe domeniul ceramicii şi obiectelor sanitare pentru baie, compania Axa (www.axaonline.it) a prezentat o linie de produse pentru zona de baie, originale ca şi concept. Linia cuprinde trei piese de bază: chiuveta, bideu şi vas de toaletă. Ceea ce face atât de original acest concept este, pe lângă designul de inspiraţie vintage – anii ’70, modul de dispunere de-a lungul peretelui al celor trei piese. Respectiv, acestea descriu un plan ce coboară pornind de la chiuvetă către bideu şi vasul de toaletă. Acestea două din urmă sunt dispuse la acelaşi nivel şi sunt unite prin componente auxiliare care le dau aspectul de tot unitar.

×