Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").
Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.
Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
DA, ACCEPT
RETETE : Preparate din carne, peste, legume si preparate dulci
22 DECEMBRIE 2004
PREPARATE DIN CARNE
FRIPTURA ENGLEZEASCA

SFAT
Se serveste cu garnitura de pastai, morcovi inabusiti si porumb fiert.BAUTURA:
Vin alb de buturugaCURCAN EXOTIC

SFAT
Se garniseste cu patrunjel verde.BAUTURA:
Cabernet SauvignonSUPA GERMANA "MIEZ DE NOAPTE"

SFAT
Pentru culoare si gust, se poate adauga in farfurie si o lingura de smantana.BAUTURA:
MerlotSALATA DE BOEUF

SFAT
Se orneaza cu masline, bucatele de gogosar rosu, frunze de patrunjel.BAUTURA:
GinCREIER PANE CU SALATA

SFAT
Se poate servi alaturi de o salata de rosii picanta.BAUTURA:
FeteascaSARMALE ARDELENESTI

SFAT
Se servesc cu smantana.BAUTURA:
TuicaSUPA DE VITA CU OUA

SFAT
Supa se serveste cu crutoane prajite in unt.BAUTURA:
Muscat OttonelPUI DE VOINESTI

SFAT
Se serveste friptura cu mazare si cartofi drept garnitura.BAUTURA:
Vin alb de buturugaPREPARATE DIN PESTE
SALATA DE TON

SFAT
Se serveste din boluri micute sau direct de pe felia de paine.BAUTURA:
MerlotTARTINE CU SARDELE

SFAT
Folositi cat mai multa lamaie pentru a nu cadea greu la stomac combinatia de peste cu unt.BAUTURA:
VotcaMACROU CU VERDETURI

SFAT
Se lasa cel putin doua ore la rece inainte de a se servi.BAUTURA:
ConiacSCRUMBII CU SMANTANA

SFAT
Smantana se adauga abia cand ceapa este bine calita.BAUTURA:
MerlotSALATA DE FRUCTE DE MARE

SFAT
Se pot servi cu un piure de mazare.BAUTURA:
RieslingPESTE CONGELAT CU SOS DE ROSII

SFAT
Mancarea se serveste numai calda.BAUTURA:
CabernetSALATA DE SPANAC CU PASTRAV AFUMAT

SFAT
Se orneaza, inainte de servire, cu frunze de hasmatuchi.BAUTURA:
VotcaPARJOALE DE PESTE IN SOS DE ROSII

SFAT
Se serveste totul cald si cu zeama de lamaie stoarsa peste parjoale.BAUTURA:
FeteascaPREPARATE DIN LEGUME
CONOPIDA CU VIN ALB

SFAT
Se serveste calda.BAUTURA:
Vin alb de buturugaSALATA DE ARDEI COPTI

SFAT
Salata se poate servi alaturi de peste sau de carne.BAUTURA:
ChardonnaySALATA DE GHEBE MURATE

SFAT
Se serveste langa fripturile grase.BAUTURA:
SauvignonSALATA ASORTATA DE IARNA

SFAT
Se serveste langa mancarurile de carne, presarata cu verdeata tocata.BAUTURA:
SauvignonCONOPIDA PANE

SFAT
Se serveste calda sau rece. Se poate servi pe platou impreuna cu alte aperitive.BAUTURA:
PalincaSPANAC CU SMANTANA

SFAT
Se orneaza cu smantana.BAUTURA:
SauvignonPRAZ IN STIL GRECESC

SFAT
Se orneaza cu masline.BAUTURA:
FeteascaSALATA DE SFECLA CU CITRICE

SFAT
Se consuma de preferinta in ziua in care a fost facuta.BAUTURA:
HeresPREPARATE DULCI
PERE FIERTE

SFAT
Se orneaza cu cateva stafide.BAUTURA:
CappuccinoTUFAHII (MERE UMPLUTE)

SFAT
Se orneaza cu frisca.BAUTURA:
Lichior din fructe exoticeBUDINCA DE ANANAS

SFAT
Se toarna sucul de ananas deasupra.BAUTURA:
LichiorCREMA DE LAMAIE

SFAT
Se lasa cateva ore la rece.BAUTURA:
Ceai verdeBULGARI DE OUA "GISOU"

SFAT
Deasupra se toarna crema de vanilie si se presara cu fulgii de migdale.BAUTURA:
Pinot grisCOZONAC ALSACIAN

SFAT
Se presara cu zahar farin.BAUTURA:
CafeaTRUFE CU VISINE

SFAT
Se tavalesc prin cacao si nuca de cocos.BAUTURA:
Gin tonicECLER CU CIOCOLATA

SFAT
Se servesc reci si, dupa preferinta, se orneaza cu frisca.BAUTURA:
Lichior de ciocolata
Citeşte mai multe despre:
arhiva jurnalul, sare, intr-o, carne, ciocolata, supă, lapte, bautura, minute, lămăie, pătrunjel, rece, intr-un, impreuna, zahăr, carnea, ulei, piper, ceapa, măsline, roşii, zahărul, conopidă, sosul, oţet, uleiul, făină, salata, linguri, lingura, lasa, ingrediente, sfat, taie, curata, spala, serveste, preparate, zeama, fiert, fierbe, tocat, asaza, amesteca, smantana, felii, marunt, toarna, presara, fierb, orneaza, slanina, castron