x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old OMV - Benzina de 34.900 lei!

OMV - Benzina de 34.900 lei!

24 Iun 2004   •   00:00

OMV a lansat la inceputul acestei saptamani un nou carburant, "OMV Super 100", importat exclusiv din Austria, rezultatul unei tehnologii de ultima ora in domeniul producerii celor mai performanti carburanti.

Produsul importatorului austriac este singurul carburant de pe piata romaneasca cu cifra octanica 100 garantata, va costa 34.900 lei/litru si va fi comercializat la toate statiile OMV din tara.

BENEFICIU. "OMV Super 100" este un carburant ecologic de lux, tip Euro 4 si permite utilizarea la maximum a masinilor de productie recenta, oferind rezistenta motorului la uzura si coroziune. Prin utilizarea acestui nou carburant fara sulf, ce contine componente de rafinarie specifice, selectate pentru a imbunatati arderea, este asigurata cresterea puterii si a fortei de rotatie a motorului cu combustie interna cu peste 3%. Consumul este redus cu pana la 4%, multumita compozitiei si tehnologiei aditivilor. (Catalin Fainisi)

Test cu masini de curse

OMV Romania si-a testat noul carburant "Super 100" pe Aeroportul Baneasa din Bucuresti, unde a organizat demonstratii de virtuozitate pe motociclete, dar si cu masinile de curse ale echipei OMV Rally Team, care concureaza in Campionatul National de Raliuri. Pilotii echipei, Bogdan Marisca, Emanuel Ilina, Claudiu David si Dan Morar, le-au oferit participantilor la festivitate posibilitatea de a experimenta o cursa cu o masina de raliu.

×