x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos 7 trucuri pentru a-ți subția talia

7 trucuri pentru a-ți subția talia

de Andreea Sava    |    07 Ian 2017   •   10:29
7 trucuri pentru a-ți subția talia

Orice femeie își dorește o talie mai subțire, indiferent cât de subțire ar avea-o. :)) Este atributul feminin. Și sânii par mai mari dacă ai talia subțire.  Deși nu este simplu să ai un abdomen fără grăsime, nu e nici chiar chirurgie pe creier.

Iată 7 lucruri pe care le poți face pentru a-ți subția talia:

1. Curăță-ți dieta și renunță la sucuri

Adică fără prăjeli, carne grasă, exces de patiserie și cofetărie. Cu alte cuvinte, fără grăsimile nesănătoase, exces de zahăr rafinat și carbohidrați simpli. În afară de faptul că sunt aducătoare de calorii goale, adică doar că te îngrașă fără să-ți aducă și nutrienții de care are nevoie organismul, grăsimile nesănătoase se vor depune fix acolo unde nu-ți dorești: în colăcei, celulită, în jurul organelor și pe vasele de sânge. Deci efectul nu este doar unul inestetic ci și foarte nesănătos.

Mănâncă pâine și făinoase din făină integrală și folosește înlocuitorii sănătoși pentru zahăr pe care îi găsești AICI.

De asemenea, sucurile din comerț conțin multe calorii, mult zahăr sau îndulcitori artificiali care sunt și mai nocivi și mulți conservanți care determină organismul să formeze depozitele de grăsimi pe care le urăști. Da, contribuie inclusiv la celulită. E mult mai sănătos să bei ceaiuri, în special cel verde. Am scris AICI despre multiplele lui efecte benefice asupra sănătății și siluetei.

Citește articolul complet, pe andreeasava.ro

 

×
Subiecte în articol: andreea sava trucuri truc talie