x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Abdomen plat, după un program complex de numai 3 săptămâni!

Abdomen plat, după un program complex de numai 3 săptămâni!

28 Iul 2014   •   15:58
Abdomen plat, după un program complex de numai 3 săptămâni!

Vrei să îmbraci rochiile din vara trecută, dar abdomenul tău arată de parcă ai fi gravidă în 3 luni? Poți să scapi de burtică și să intri din nou în hainele tale dacă urmezi un plan simplu de dietă și câteva reguli de nutriție și de viață care au avantajul de a nu fi greu de ținut, fiind în schimb deosebit de eficiente!

Vezi și De la sexologi citire: Gândește „murdar”, dacă vrei să ajungi la orgasm!

Reducerea aportului caloric prin exercitii fizice si reducerea consumului de alimente calorice intre 500-1000 de calorii pe zi. Foarte important este sa nu se piarda in greutate foarte repede, este rau pentru sanatate.

Citește și Dieta Americană - 4 kilograme în 5 zile

Stabiliti obiceiuri alimentare sanatoase, care sunt placute pentru dvs, si este foarte important sa pastrati aceste obiceiuri dupa ce v-ati atins obiectivul. Evitati grasimile, zaharul si alimentele prelucrate. Cititi etichetele produselor alimentare pentru a compara informatiile nutritionale. Alegeti intotdeauna produse scazute de calorii si de grasimi, deoarece acestea sunt bogate in substante nutritive. Mancati fructe si legume, deoarece acestea sunt bogate in vitamine, minerale si fibre. 

Citește continuarea articolului AICI.

×
Subiecte în articol: felicia dieta