x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Apa Sassy, secretul unui abdomen plat

Apa Sassy, secretul unui abdomen plat

13 Dec 2015   •   13:44
Apa Sassy, secretul unui abdomen plat

Cel mai important element al „dietei pentru un abdomen plat” este apa Sassy, care a fost creată de cunoscuta nutriționistă Cynthia Sass.

Această băutură delicioasă care a împrumutat numele creatoarei vitalizează și revigorează organismul, are un efect pozitiv asupra tractului digestiv și cel mai important, este săracă în calorii.

Potrivit yourhealthypage.com, conceptul se bazează pe consumul a opt pahare de apă în fiecare zi, astfel încât corpul să funcționeze normal. Bineînțeles, cantitatea poate fi ajustată în funcție de nevoile individuale, care variază de la persoană la persoană.

Pentru început, este necesar să consumăm cel puțin cele opt pahare. În plus, nutriționista recomandă să avem o dietă bogată în fructe și legume, care sunt, de asemenea, bogate în apă. Hidratarea corectă previne balonarea, constipația și echilibrează nivelul apei din organism.

Pentru a avea succes, trebuie să evitați gustările nesănătoase, dulciurile și alimentele bogate în grăsimi și calorii și să serviți mâncăruri sănătoase în porții mici. În plus, nu trebuie să ignorați importanța exercițiilor fizice.

Dacă veți consuma apa Sassy, veți adopta o dietă sănătoasă și veți face mișcare de câteva ori pe săptămână veți avea în final rezultatele mult visate: un corp zvelt și un abdomen plat, de invidiat.

Citește aici cum se prepară apa Sassy! 

×
Subiecte în articol: apa Sassy dieta abdomen plat slăbire