x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Cel mai tare fruct – proprietăți curative și de slăbit dovedite

Cel mai tare fruct – proprietăți curative și de slăbit dovedite

de Andreea Sava    |    17 Noi 2016   •   00:00
Cel mai tare fruct – proprietăți curative și de slăbit dovedite
Sursa foto: andreeasava.ro

V-am spus de multe ori că fructele și legumele nu trebuie să lipsească din alimentația unei persoane care vrea să fie sănătoasă. Cu fructele, însă, v-am spus, de asemenea, că trebuie să aveți grijă mai ales dacă vreți să slăbiți din cauza conținutului de fructoză.

Bananele, însă, sunt adevărate minuni pentru sănătate dar și pentru siluetă. Iar, în cazul în care faceți mișcare, reprezintă gustarea perfectă după dar mai ales înainte de antrenament.  Și nu le laud doar pentru că sunt fructele mele favorite.  Cred, fără să exagerez, că am mâncat, până acum, camioane de banane. Așadar…

10 beneficii ale bananelor

1. Reglează nivelul glicemiei

Și asta le face foarte bune în cura de slăbire fiindcă vă ajută să nu mai poftiți după dulce. Dacă reușiți să reduceți cantitatea de dulciuri pe care o mâncați, deja jumătate de problemă este rezolvată cu dieta.

Plus că asta le face foarte bune și pentru diabetici.

2. Îmbunătățesc digestia și protejează stomacul

Pe de o parte, fiindcă sunt o importantă sursă de fibre care reglează funcționarea colonului, previn balonarea, constipația și reglează microflora intestinală, deci ajută în tratarea diareei. Practic, au efecte benefice asupra întregului sistem digestiv.

Citeste articolul complet, pe andreeasava.ro

×
Subiecte în articol: banane fructe