x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Cum să te detoxifiezi după vacanţă

Cum să te detoxifiezi după vacanţă

11 Iul 2017   •   12:27
Cum să te detoxifiezi după vacanţă

Vacanţele sunt, fără îndoială, cele mai delicioase perioade ale anului. Însă, după ce mănânci tot ce îţi doreşti, corpul are nevoie de un tratament special. Astfel, LIVE STRONG propune următorii paşi pentru o detoxifiere ca la carte:

1. Începe simplu

Corpul tău consumă mai mult decât este obişnuit în vacanţe, deci acordă o pauză tractului digestiv şi începe-ţi dimineaţa cu un un mic dejun uşor şi slab în calorii. Consumă un suc verde făcut în casă. Dacă îţi începi ziua în modul acesta, vei primi vitaminele şi mineralele de care corpul tău are nevoie.

2. Arde caloriile

Carbohidraţii căpătaţi în vacanţă se transformă în glicogen care este depozitat în muşchi şi ficat. Asta înseamnă că muşchii tăi sunt pregătiţi să îi foloseşti. Este recomandată o alergare lungă dimineaţa, însă dacă nu te simţi pregătit pentru alergare, încearcă o plimbare lungă. În orice caz, foloseşte energia conservată din vacanţă!

3. Transpiră

După ce ai alergat, încearcă să faci o serie de exerciţii fizice. Lucrarea mai multor muşchi deodată necesită mai multă energie.

4. Stai fără grăsimi, curat şi verde

Aceasta este cea mai bună strategie pentru a deveni în formă şi din ce în ce mai sănătos.

×
Subiecte în articol: detoxifiere dieta calorii